Mega πρεμιέρα αρχές Φεβρουαρίου τρέχτε να προλάβετε  να το δείτε μην χάσετε κανένα νέο!

Στο φουλ δουλεύουν οι “μηχανές” στο MEGA, αφού οριστικοποιήθηκε η απόφαση να εκπέμψει κανονικά το κανάλι από την Digea τέλη Ιανουαρίου ή την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκτός απροόπτου, πιο πιθανές ημερομηνίες για την πρεμιέρα είναι η Κυριακή 2 Φεβρουαρίου ή η Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα του νέου Mega το πρώτο διάστημα θα έχει κυρίως ενημέρωση, αθλητικά και ξένες ταινίες. Βέβαια, ξεχωριστή θέση θα έχουν και οι παλιές αγαπημένες σειρές του καναλιού. Σταδιακά, το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με νέες παραγωγές, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2020 θα βγουν στον αέρα και νέες ελληνικές σειρές με “σφραγίδα MEGA”.

Κι ενώ από τον σταθμό μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος για τα πρόσωπα που θα δούμε στο ξεκίνημα του Mega, είναι αρκετά τα μάτια που έχουν δει τον Γιώργο Καπουτζίδη, όχι μια αλλά πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες στα γραφεία του καναλιού στην Συγγρού!

zappit.gr

H αλήθεια ειναι ότι το 2013 δεν περίμενα ότι θα ανακαλύψω τόσα πολλά με το ίντερνετ συμπεριλαμβανομένου ότι στην Ελλάδα το 60% ειναι ο ορισμός των Γκοιμ! που κάνουν δεδομένα οτι ηλιθιότητα τους λένε έγκυρες πηγές! ακόμα και αν υπάρχουν εικόνες και βιντεο για τα αντίθετα! ούτε τις σημιτικές ράτσες στην Ελλάδα που έκαναν την ράτσα τους δήθεν ιδεολογία και ενημερώνουν τα γκοιμ! blocκ σε έγκυρες πήγες τους απο 700.000 like η κάθε μια για fake news fake history πότε θα γίνει? δημοκρατικά πάντα όπως κάνουν σε ανεξάρτητες πήγες! το γεγονός ότι ορδές νεοελλήνων τις διαβάζουν και τις θεωρούν έγκυρες πήγες δεν σημαίνει ότι ειναι, και δείχνει και την κατάντια των νεοελλήνων που ειναι κατα χιλιαδες μαζεμένοι σε τέτοιες "έγκυρες πήγες" και μετά αναρωτιούνται γιατί έγινε έτσι ο κόσμος.

Επίσης πολλοι Νεοέλληνες είτε πάσχουν απο έλλειψη στοιχειώδους λογικής είτε άπλα ειναι ελληνόφωνοι, να τους απαγορευτεί να ψηφίζουν γιατί να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων των ηλίθιων ??? εδώ δεν μιλάμε για απλή εξαπάτηση αφου τα ψέμματα τους δεν έχουν καν λογική, με τέτοιο λαό κανένας σκεπτόμενος δεν περιμένει σωτηρία, το 2014 μαλιστα έπαθα σοκ όταν βρήκα χιλιάδες Νεοέλληνες να διαβάζουν για "πατριωτική σελίδα" την πρώτη σελίδα στην Ελλάδα από το 1997 μαρξιστών, αν ειναι δυνατόν! και τα χειρότερα έρχονται αν δεν πατούσε κανένας σε έγκυρες πήγες τους πάρα μονο οι 50.000 ελληνόφωνοι κάπου τόσοι ειναι, δεν θα έκαναν όλα αυτά που κάνουν με την σιγουριά οτι έχουν να κάνουν με έναν λαό εντελώς ηλίθιων που τους εχουν δώσει πτυχία και νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι, στην πλειοψηφία του...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications