Κυψελοχώρι Λάρισας: Συγκέντρωση κατοίκων κατά της έλευσης λαθρομεταναστών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από κατοίκους στο Κυψελοχώρι Λάρισας καθώς αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για την δομή προσφύγων (όπως την ονομάζουν) στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» που είναι στην περιοχή.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν και βροντοφώναξαν την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να σκληρύνουν την στάση τους. Στους συγκεντρωμένους αγανακτισμένους κατοίκους μίλησε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τεμπών Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος δήλωσε την αντίθεση της δημοτικής αρχής και όλου του δημοτικού Συμβουλίου σε όσα σχεδιάζει με την σύσκεψη που γίνεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Εσωτερικών. Μάλιστα έκανε λόγο για «ανικανότητα της κυβέρνησης η οποία φορτώνει στην πλάτη των κατοίκων το πρόβλημα».

Στην συγκέντρωση συμμετείχε ο Πρόεδρος της κοινότητας Καρίτσας αλλά και ο εκπρόσωπος του δήμου Αγιάς. Φαίνεται πως τόσο ο δήμος Τεμπών όσο και ο δήμος Αγιάς θα ενώσουν μαζί τις φωνές τους ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Δείτε φωτογραφίες απ΄τη κινητοποίηση των κατοίκων του Κυψελοχωρίου. Στις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ότι έχουν ήδη γίνει εργασίες στο στρατόπεδο κάτι που μαρτυρά ότι είχε ήδη σχεδιαστεί η έλευση των παρανόμων μεταναστών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications