Κρατική υπηρεσία στις ΗΠΑ εντόπισε τον Μεγαλοπόδαρο στο δάσος - Βίντεο

Οι λάτρεις του μυθικού πλάσματος, Μεγαλοπόδαρος (Bigfoot), στρέφουν την προσοχή τους στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, αφότου η Διαδικτυακή κάμερα στο Σέρμαν Πας τράβηξε εικόνες με κάτι που μοιάζει με το BigFoot.

Συγκεκριμένα, το πολιτειακό παράρτημα Μεταφορών της Ουάσιγκτον εξέδωσε ανακοίνωση συναγερμού μέσω των social media την Τετάρτη, αναφορικά με έναν απρόσκλητο επισκέπτη που τριγυρνά στην περιοχή.

​«Ο Μεγαλοπόδαρος (BigFoot) εντοπίστηκε!!! Δεν είμαι προληπτικός, απλά διασκεδαστικός», έγραψαν στο Twitter.«Εάν προσέξετε στο δέντρο αριστερά υπάρχει κάτι που μοιάζει με τον Μεγαλοπόδαρο», συνέχιζε η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Όπως ήταν φυσικό πιστοί και άπιστοι προσήλθαν στα social media για να καταθέσουν την άποψή τους, κάνοντας την ανάρτηση viral στο λεπτό!

​Μάλιστα, το πολιτειακό παράρτημα Μεταφορών της Ουάσιγκτον τα έψαλλε και όσους δυσκολεύονταν να πιστέψουν στην θέαση του μυθικού τέρατος.

Την Πέμπτη, βέβαια, το πολιτειακό παράρτημα Μεταφορών της Ουάσιγκτον επανήλθε μόνο για να δηλώσει ότι η έρευνα για τον Μεγαλοπόδαρο αποδείχτηκε «πατάτα».

Οι χρήστες του Διαδικτύου όμως δεν θα το άφηναν έτσι κι ανέβασαν βίντεο με το τέρας να κάνει τις βόλτες του στην περιοχή.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->