Περιπτώσεις όπου τα φαντάσματα των νεκρών εμφανίστηκαν στους δολοφόνους τους και αναγκάστηκαν να ομολογήσουν!

Ιστορίες στις οποίες εμφανίστηκαν φαντάσματα στους δολοφόνους τους και συχνά τους οδήγησαν στην τρελά, μπορούν να βρεθούν σε πολλές πηγές των προηγούμενων αιώνων. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει και στην εποχή μας.

Εξομολογήσεις του Terry Childs
Τον Αύγουστο του 1985, η 17χρονη Lois Lynette Sigala σκοτώθηκε σε μια απομονωμένη δασική περιοχή στην κοιλάδα Scott, στην Καλιφόρνια. Ο δολοφόνος πυροβόλησε την κοπέλα με πιστόλι, ρίχνοντας 10 σφαίρες στο σώμα της.

Η αστυνομία βρήκε γρήγορα τα ίχνη του εγκληματία, κατηγορώντας τον Terry Childs για την πράξη.Ο ένοχος για την δολοφονία δικάστηκε με 41 χρόνια φυλάκισης, τα οποία ουσιαστικά ισοδυναμούν σχεδόν με θανατική ποινή. Ο Childs έμεινε αρκετά χρόνια στη φυλακή και, στη συνέχεια, απροσδόκητα για όλους, άρχισε σταδιακά να ομολογεί τη δολοφονία και άλλων κοριτσιών.

Μεταξύ των θυμάτων του ηταν η Linda Ann Dzhozovich, η Joan Mack, η Chris Hall και η Penny Rickenbacker και δήλωσε ότι είχε κρύψει τα σώματα τους σε διάφορα μέρη της περιοχής της πόλης της Santa Cruz σε συγκεκριμένα μέρη. Η αστυνομία ακολούθησε τις οδηγίες του και βρήκε τους σκελετούς των κοριτσιών σε ορισμένα από αυτά τα μέρη.

Αποδείχθηκε ότι ο Childs ήταν ένας μανιακός δολοφόνος, στις ανακριτές άρχισαν να τον ρωτάνε λεπτομέρειες και γιατί αποφάσισε ξαφνικά να πει για όλα αυτά ενώ ηταν ήδη φυλακή.

Και τότε ο Childs άρχισε να μιλάει για το γεγονός ότι τα φαντάσματα των κοριτσιών που είχε δολοφονήσει, εμφανίζονταν κάθε βράδυ στην φυλακή και ουσιαστικά "έτρωγαν το μυαλό του" όπως δήλωσε, τον οδηγούσαν στην τρελά.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία της Sigala, ο Childs αναγνωρίστηκε ως υπεύθυνος για την δολοφονία χωρίς να έχει ψυχικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σχιζοφρένειας. Επομένως, ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς αν πράγματι φαντάσματα εμφανίζονταν σε αυτόν, είτε είχε ψευδαισθήσεις.

Ο Chayalds πέρασε όλα τα τεστ και ηταν καλα ψυχικά, αλλά τα φαντάσματα του είπαν ότι θα τον αφήσουν μόνο όταν ομολογήσει τις δολοφονίες. Και ότι κάθε φορά που θα ομολογεί την δολοφονία μιας κοπέλας, το φάντασμα της θα σταματούσε να έρχεται σ 'αυτόν τη νύχτα.

Αυτές οι ομολογίες δεν θα του παρείχαν καμιά μείωση της ποινής και επιπλέον, κινδύνευε με ποινή θανάτου. Παρ 'όλα αυτά, ήταν τόσο εξαντλημένος ψυχολογικά που ήθελε μονο να κοιμηθεί ήσυχα ένα βράδυ. Το 2017, ο Childs μίλησε για τα τελευταία δύο θύματα του.

Σκελετός κάτω από τη βεράντα
Το 1982, στο Milwaukee, η 13χρονη Kerry Ann Jopeck εξαφανίστηκε(κεντρική εικόνα). Εκείνη την ημέρα, η κοπέλα δεν πήγε το σχολείο, αντίθετα την προηγούμενη μέρα είχε πάει σε πάρτι κάποιου κόμματος. Το επόμενο πρωί κανείς δεν είδε το κορίτσι και κανένας δεν ήξερε τι συνέβη.

Η αστυνομία την έψαχνε για μήνες, βρηκαν τον σκελετό της κοπέλας τυχαία μετά από 17 μήνες, στο έδαφος κάτω από τη βεράντα του σπιτιού όπου είχε πάει πριν εξαφανιστεί. Παρά τις ερωτήσεις όλων όσων ήταν στο κόμμα, η αστυνομία δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον ένοχο του θανάτου του κοριτσιού και η υπόθεση αυτή παρέμεινε ανοιχτή.

Το 2015, μια γυναίκα πήγε στην αστυνομία και δήλωσε ότι ήταν η σύζυγος κάποιου Jose Ferreira και ότι ο σύζυγός της είχε πρόσφατα παραδεχθεί ότι ήταν εκείνος που σκότωσε την κοπέλα το 1982. Η αστυνομία τον συνέλαβε για να επιβεβαιώσει την ομολογία του.

Μετά από αυτό είπε ότι ηταν σε εκείνο το πάρτι και ότι ηταν ένα όμορφο κορίτσι που του άρεσε και έμοιαζε μεγαλύτερη από την ηλικία της (τότε ήταν 17 χρονών), και την κάλεσε να καπνίσουν χόρτο μαζί .

Μετά από αυτό ήθελε να την οδηγήσει στο υπόγειο, αλλά στις σκάλες έπεσε και έμεινε στο πάτωμα αναίσθητη. Ο Jose Ferreira αποφάσισε ότι απλά έχασε τις αισθήσεις της ​​και εκμεταλλεύτηκε αυτή τη "βολική θέση", αργότερα συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έπεσε από τις σκάλες έσπασε το λαιμό της. Σε πανικό ήθελε μονο να κρύψει γρήγορα το σώμα του κοριτσιού κάτω από τη βεράντα και να το καλύψει με χώμα.

Την επόμενη μέρα, είπε στην αστυνομία ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοπέλα. Ωστόσο, σύντομα το φάντασμα του κοριτσιού άρχισε να πηγαίνει σε αυτόν,και ζήτησε επιθετικά να ομολογήσει τα πάντα και να πάει στην αστυνομία.

Αλλά φοβόταν ότι θα φυλακιστεί για σ@ξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και υπέφερε από το φάντασμα για πολύ καιρό που δεν μπορούσε να το αντέξει. Μετά την ομολογία του καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης, καθώς ο δικηγόρος του κατάφερε να αποδείξει ότι δεν συμμετείχε στον θάνατο του κοριτσιού και ότι ήταν ατύχημα.

Η γυναίκα του Ferreira δεν πίστευε στα λόγια του για το φάντασμα της κοπέλας, και έλεγε ότι ο σύζυγός της είχε κάποια ψυχική ασθένεια. Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας η οποία είχε προσωπική συνάντηση με τον Ferreira ενώπιον του δικαστηρίου, πίστευε πλήρως ότι το φάντασμα της κόρης της έκανε αντίποινα. "Με διαβεβαίωσε ότι το πνεύμα της κόρης μου θα τον στοιχειώνει και πιστεύω απόλυτα τα λόγια του", είπε στους δημοσιογράφους.

Η Δολοφονία Hello Kitty
Το 1999, ένα έγκλημα συνέβη στο Χονγκ Κονγκ, γνωστό ως "Hello Kitty Killing". Ξαφνικά, η ιδιοκτήτριά ενός νυχτερινού κέντρου εξαφανίστηκε και κανείς δεν μπορούσε να την βρει νεκρή ή ζωντανή για περισσότερο από ένα μήνα. Η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μια μέρα όμως, ένα κορίτσι 13 ετών, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, και είπε ότι ο πατέρας της βρισκόταν πίσω από την απαγωγή μαζί με συνεργούς.

Αυτοί οι άνθρωποι την απήγαγαν για μη πληρωμή χρέους ύψους περίπου 2,5 χιλιάδων δολαρίων. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε βασανιστήρια για πολύ καιρό, και τελικά πέθανε.

Στην αρχή, η αστυνομία δεν πίστευε το κορίτσι. Ωστόσο, το κορίτσι τους διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να δείξει πού ήταν κρυμμένο το κεφάλι της δολοφονημένης γυναίκας. Και οδήγησε τους αστυνομικούς σε ενα μέρος που βρισκόταν μια κούκλα Hello Kitty. Όταν η αστυνομία εξέτασε την κούκλα βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο στο κεφάλι της. Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι ήταν κρανίο της γυναικάς.

Η αστυνομία συνέλαβε τα μέλη της συμμορίας, αλλά δεν βρέθηκαν άλλα μέρη του σώματος της άτυχης γυναίκας. Αυτή η υπόθεση ηταν πολύ καιρό επίκαιρη είδηση στα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, αλλά αργότερα πολύ πιο περίεργες λεπτομέρειες εμφανίστηκαν.

Όπως αποδείχθηκε, η νεαρή ηταν παρούσα στην απαγωγή και στα βασανιστήρια, και όταν σκότωσαν την κοπέλα, το φάντασμα αυτής της γυναίκας άρχισε ξαφνικά να εμφανίζεται στο κορίτσι κάθε βράδυ, διατάζοντας την να μετανοήσει και να ομολογήσει τα πάντα. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι είχε ζήσει σκηνές της βίας, το φάντασμα κατάφερε να την τρομάξει και αποφάσισε να προδώσει τον πάτερα της και τους "φίλους" του στην αστυνομία. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications