Στη Σκωτία, ένα φάντασμα επιτίθεται σε υπαλλήλους σούπερ μάρκετ? video

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο καταγράφηκε σε μια κάμερα παρακολούθησης σε ένα σούπερ σούπερ μάρκετ, το οποίο πιθανώς δείχνει την δραστηριότητα ενός φαντάσματος που ονομάζεται Stacy. Που ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και κινεί αντικείμενα.

Στις 8 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε ένα ασυνήθιστο βίντεο στη σελίδα Bourtreehill Scottish στο Facebook με μια υπάλληλο καταστήματος που ονομάζεται Αλίκη, ο οποία προσπάθησε να πατήσει πάνω σε ενα κιβώτιο και έπεσε.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα CCTV αρχικά διατυπωθεί το γεγονός ότι η Αλίκη έπεσε από δική της απροσεξία δεν πάτησε πάνω στο κουτί για βαλει κάτι ψηλά που δεν έφτανε.

Ωστόσο,με μια προσεκτική μάτια φαίνεται ότι στην πραγματικότητα δεν έπεσε από δικό της λάθος,δευτερόλεπτα πριν το πόδι της Αλίκης αγγίξει το κιβώτιο, αυτό το κιβώτιο μετακινήθηκε.

Ταυτόχρονα, το κιβώτιο ήταν από τα συνηθισμένα, δηλαδή χωρίς τροχούς και το δάπεδο δεν ήταν υγρό, δηλαδή από μόνο του δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Ως εκ τούτου, σύντομα ένα σχόλιο εργαζόμενων εκεί εμφανίστηκε στο βίντεο ότι ένα φάντασμα που ονομάζεται Stacy ζει στο κατάστημα, το οποίο εκδηλώνεται τακτικά με τέτοιους τρόπους.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως μετά την πτώση το κορίτσι δεν σηκώνεται αμέσως και φαίνεται να ειναι σε αμηχανία, προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη και γιατί έπεσε.

Αργότερα, ένα άλλο βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ίδιου καταστήματος, όπου μια άλλη υπάλληλος στο ίδιο κατάστημα προσπαθούσε να πιάσει ένα κουτί από μια μεγαλη κουτά από χαρτόνι και έπεσε μέσα .

Σύμφωνα με αυτήν την εργαζόμενη, κάτι την έσπρωξε στην πλάτη. Τα σχόλιά στο βίντεο λένε ότι αυτό είναι ίσως και πάλι έργο του φαντάσματος Stacy.AETOS NEWS

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

και στις δυο περιπτωσεις ειναι η απροσεξια των υπαλληλων!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications