Η επιστροφή των «ξωτικών»  στο  Κεντάκι

Τα παράξενα πλάσματα, που έμοιαζαν παιδιά εντελώς γuμνά χωρίς τρίχες με τεράστια μάτια και νυχιά, προσπάθησαν να εισέλθουν σε ένα αγρόκτημα στο Κεντάκι και η οικογένεια που ζούσε εκεί φοβήθηκε.

Το 1955, στην πόλη Hopkinsville, στο Κεντάκι . Τη νύχτα 21-22 Αυγούστου, το οικογενειακό αγρόκτημα του Sutton δέχτηκε επίθεση από περίεργους, νάνους είτε εξωγήινους είτε πλάσματα από έναν άλλο κόσμο.

Αυτή η περίπτωση ειναι πολύ καλά τεκμηριωμένη... " Τα επιθετικά «ξωτικά» χωρίς τρίχες έκαναν προσπάθειες να γδάρουν τους ανθρώπους με τα αιχμηρά τους νύχια είχαν ανεβεί και στην οροφή του σπιτιού, προκαλώντας τρόμο σε όλη την οικογένεια που ζούσε σε αυτό το σπίτι.

Στην προσπάθεια να τα τρομάξουν τα πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο, αλλά κανένα πλάσμα δεν τραυματίστηκε ούτε σκοτώθηκε.Αυτά τα "Χόμπιτ" εξαφανίστηκαν μονο όταν άρχισε να ξημερώνει, και σε αυτά τα μέρη δεν τα ξανα είδαν ποτέ. Μέχρι το 2012 ...

Το 2012, οι διαχειριστές του αμερικανικού Weird paranormal site έλαβαν επιστολή από κάτοικο του Κεντάκι, λέγοντάς του ότι απόκοσμοι νάνοι περιτριγυρίζουν κοντά στο σπίτι του εδώ και αρκετό καιρό, και ότι βγαίνουν από μια κοντινή σπηλιά.

Η επιστολή συνοδεύτηκε από αρκετές σκοτεινές νυχτερινές φωτογραφίες, αλλά και αρκετά καλές φωτογραφίες των τριών δάχτυλων αυτών των πλασμάτων.

"Γεια σας, το όνομά μου είναι ο David, σας έμαθα από έναν φίλο που μου διαβεβαίωσε ότι ξέρετε τέτοια πράγματα .. Τους τελευταίους έξι μήνες ζω σε ένα αγροτικό σπίτι στα σύνορα της Δυτικής Βιρτζίνια με το Κεντάκι και τα παράξενα αυτά πλάσματα προσπαθούν να επιτεθούν στην οικογένειά μου το βράδυ,θεωρώ ότι ειναι εξωγήινοι.

Αυτά τα πλάσματα στην ανατομία τους ειναι όπως ένα μικρό παιδί, εκτός από το ότι έχουν στόματα χωρίς χείλη και τεράστια λαμπερά μαύρα μάτια. Φοβόμουν για τα παιδιά μου προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μας τη νύχτα. Απήγαγαν τον σκύλο μου τον περασμένο μήνα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την αστυνομία, αλλά με διαβεβαίωσαν ότι είναι απλώς άγρια ​​ζώα και με έστειλαν σε υπηρεσίες για ζώα.

Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα πλάσματα προέρχονται από ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο που πάει πολύ βαθιά στην Γη. Αν και έχω όπλα, φοβάμαι να πάω μόνος μου σε αυτό το ορυχείο και κάνεις δεν θέλει να έρθει μαζί μου. Είμαι επίσης βέβαιος ότι η μόνη λύση ειναι να πλημμυρίσω την είσοδο σε αυτό το ορυχείο ώστε να μην μπορούν να βγουν . "Νομίζω ότι θα μπορείτε να με βοηθήσετε, σας στέλνω αποδείξεις ότι αυτά τα πλάσματα δεν είναι άγρια ​​ζώα και ανυπομονώ να ακούσω νεα σας το συντομότερο δυνατό".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications