Διαμαρτυρία για την λαθρομετανάστευση στο Σύνταγμα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας σε όλη την χώρα από τις επιπτώσεις που έχει δημιουργήσει η αύξηση των παράνομων και συνεχών μεταναστευτικών ροών και της άρνησης των τοπικών κοινωνιών να δεχτούν περαιτέρω υποβάθμιση της καθημερινότητας τους.

Μόλις χθες κηρύχθηκε Γενική Απεργία σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για τις 22 Ιανουαρίου, τα οποία επί μια πενταετία βιώνουν μια δραματική κατάσταση, η οποία έχει διαταράξει την κοινωνική γαλήνη και την ανάπτυξη. Αντιδράσεις υπάρχουν σε πολλές πόλεις για την κατασκευή δομών φιλοξενίας.

Διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό διοργανώνεται στις 19 Ιανουαρίου 2020, στις 13.οο, στην πλατεία Συντάγματος από πρωτοβουλία πολιτών.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα τους το μεταναστευτικό ζήτημα είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας και αγγίζει κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια. Η πρωτοβουλία δεν έχει την στήριξη κανενός πολιτικού φορέα και στοχεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αλλά και να πιέσει την πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα.

Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι:

1) Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων, την Ελληνική Βουλή.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά Πανελλήνιο.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως, θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε., τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Το κεντρικό μήνυμα της διαμαρτυρίας είναι :
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications