Αυτοί είναι οι αλλοδαποί που τρομοκρατούσαν την Αθήνα - Είχαν συλληφθεί πάνω από 100 φορές

Δημοσιοποιήθηκαν - κατόπιν εισαγγελικής εντολής - τα ονόματα μελών σπείρας που έκαναν ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Έχουν συλληφθεί πάνω από 100 φορές.

Τα μέλη της σπείρας που είχαν «ρημάξει» το κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Ακροπόλεως και Καλλιθέας και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας έκαναν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες καθώς και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και προσωπικά αντικείμενα αξιοσημείωτης χρηματικής αξίας. Η σπείρα επίσης δραστηριοποιούνταν καθημερινά και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας ως «καβάτζα» δωμάτια ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται ότι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης: έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για συναφή αδικήματα και μάλιστα συνολικά έχουν συλληφθεί ή έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος τους, πάνω από 100 φορές, κατά τις συλλήψεις τους δήλωναν στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και διαμονής, για να δυσκολεύουν τον εντοπισμό και την ταυτοποίησή τους, έχουν μπει στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νόμιμα έγγραφα για την εδώ παραμονή τους, ενώ φαίνεται ότι δεν εργάζονται, έχοντας ως μοναδικό μέσο βιοπορισμού τη διάπραξη ληστειών και κλοπών και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

AMINE DJENNAH του MOHAMED και της SALIHA, γεννηθέντα το 1990 στην Αλγερία

YACIN SIDALI του SLIMANE και της KARIMA, γεννηθέντα το 2000 στην Αλγερία

CHERAGHI ή SHERAGHI ASHKAN του GHOLAN και της REZVAN, γεννηθέντα το 1991 στο Ιράν ή Ιράκ ή Συρία ή Αίγυπτο ή Ιορδανία.

MATEZ MOHAMMED του RAMI και της FATIMA, γεννηθέντα το 2001 στην Αλγερία

MOHAMMED ALA ή HALIL (ον) ABUBAQUE ή MAHMUD ή KHALIL του ABDUL KADIR ή ABDUL KHADER ή SULEIMAN και της MARIAM ή HADJA, γεννηθέντα το 1998 ή στο Iράκ ή στη Συρία, ή στην Αλγερία ή στην Τυνησία.

BELASSEL ή IBOU ή IBOUSIF ή ΙΒΟ USIF BELASSEL (ον) MOHAMED ALI SIF του ATI ABEDRAHMANE HAOUAKI ABEDRAHMAN HAOUAKI και της FATIMA FATIME AFIA, γεννηθέντα το 1990 ή 1978 στην Αλγερία ή Παλαιστίνη ή Ισραήλ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 22-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών αδικημάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Περιττό βέβαια να προστεθεί πως μετά το πέρας της σύντομης κράτησής τους, οι ανωτέρω αλλοδαποί θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, χωρίς να ΄υπάρξει κανένα μέτρο διοικητικής απέλασης από την χώρα.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->