Την απογείωση ενός UFO καταγράφει νυχτοφύλακας από την κάμερα παρακολούθησης, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Ένας νυχτοφύλακας ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει ένα UFO μέσω κάμερας παρακολούθησης. Η μαγνητοσκόπηση δείχνει ένα αντικείμενο με μυστηριώδη πράσινα φώτα που ανεβαίνει αργά από ένα εργοτάξιο της Καλιφόρνιας, πριν σταματήσει και στη συνέχεια εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

Ο Douglas Benefield, 48 ετών, είναι ένας φρουρός ασφαλείας που εργάζεται στο Cathedral City της Καλιφόρνιας. Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βάρδιας, ενώ παρακολουθούσε τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, είδε ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο που ανέβαινε από το έδαφος στον ουρανό, το οποίο φάνηκε να σταματά για μερικές στιγμές πριν πετάξει σε υψηλή ταχύτητα και στη συνέχεια να χαθεί στη σκοτεινή νύχτα.

Ο Benefield κατέγραψε το περιστατικό τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018 ενώ εργαζόταν και γρήγορα έστειλε τις εικόνες στον πατέρα του, έναν εμπειρογνώμονα σε εικόνες και βίντεο, ο οποίος δεν ήξερε πώς να ανταποκριθεί σε αυτό που είχε καταγραφεί στην κάμερα παρακολούθησης.

Χωρίς να δώσει μεγαλύτερη σημασία, ο Benefield αποφάσισε να αφήσει τα πράγματα όπως ήταν και δεν έδειξε τις φωτογραφίες σε κανέναν άλλο.

Ωστόσο, πρόσφατα “έπεσε” πάνω στο βίντεο και όταν το είδε και πάλι, αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, οπότε και το ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως αναμενόταν, το βίντεο έγινε viral σε λίγες μέρες.

Υπήρξαν χιλιάδες σχόλια σχετικά με αυτό που έβλεπαν οι χρήστες να “απογειώνεται”. Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων ξεχωρίζουν εκείνα που το βλέπουν με σκεπτικισμό, ενώ τα περισσότερα αναφέρουν ότι δεν πιστεύουν πως πρόκειται για κάποιο drone ή κάτι άλλο γήινης κατασκευής ιπτάμενο σκάφος κι αυτό επειδή καθίσταται αδύνατος ο εντοπισμός των κινητήρων του μυστηριώδους αεροσκάφους.

Αρκετοί έχουν επίσης ισχυριστεί ότι είναι ένα πειραματικό σκάφος που κατασκευάστηκε μυστικά. Από την άλλη, οι ερευνητές των UFOs, υποστηρίζουν ότι είναι ένα εξωγήινο σκάφος που απογειώθηκε κοντά στο υπό κατασκευή κτίριο που παρακολουθείται από κάμερες.

Παρακολουθήστε το βίντεο: UFO’ appears to be seen flying over the California sky

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications