Συνταξιούχος στρατηγός λέει:Υπάρχει τεχνολογία που μπορεί να μεταφέρει άνθρωπο οπουδήποτε στον πλανήτη σε μια ώρα.

Πρόσφατα, ο γενικός υποπλοίαρχος της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας Στίβεν Λ. Κουστάρ έδωσε διάλεξη, που φαίνεται να δηλώνει ότι το επόμενο μεγάλο πεδίο μάχης θα είναι το διάστημα.

Η συζήτηση του περιελάμβανε σχόλια που υποδηλώνουν έντονα ότι ο αμερικανικός στρατός και οι βιομηχανικοί του εταίροι έχουν ήδη αναπτύξει τεχνολογίες επόμενης γενιάς με τη δυνατότητα να αλλάξουν δραματικά το πεδίο της αεροδιαστημικής και το ανθρώπινο πολιτισμό για πάντα σχετικά με την προηγμένη τεχνολογία του διαστήματος.

Στο 12:00 στο βίντεο κάνει τον κάπως περίεργο ισχυρισμό ότι οι ΗΠΑ έχουν επί του παρόντος πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να καταστήσουν τις σημερινές αεροδιαστημικές δυνατότητες απαρχαιωμένες:

"Η τεχνολογία βρίσκεται στις μηχανικές στάσεις σήμερα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί και το Κογκρέσο δεν είχαν χρόνο να αναλύσουν πραγματικά τι συμβαίνει εδώ, αλλά είχα το πλεονέκτημα να σπουδάσω 33 χρόνια και να γίνω φίλος μαζί τους.

"Αυτή η τεχνολογία μπορεί να κατασκευαστεί σήμερα, και μπορεί να μεταφέρει ανθρώπους οπουδήποτε στον πλανήτη Γη σε λιγότερο από μία ώρα".

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications