Δείτε τη στιγμή που νεαρός προσπαθεί να απαγάγει γυναίκα από βαγόνι του μετρό

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος προσπάθησε να απαγάγει γυναίκα σε βαγόνι του μετρό στο Μπρονξ το πρωί της περασμένης Κυριακής, με τις τρομακτικές εικόνες να έχει καταγράψει σε βίντεο επιβάτης του συρμού.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 48χρονος κάτοικος του Μπρονξ Sonny Alloway κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει τη γυναίκα και να την κουβαλήσει έξω από το τρένο στον σταθμό Morrison Avenue-Soundview.

Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή του άνδρα μερικές στιγμές αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφει την απόπειρα.

Ο Alloway καθόταν απέναντι από τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν δίπλα σε έναν άλλον άνδρα. Τη σκούντηξε μερικές φορές ενώ ο συρμός βρισκόταν εν κινήσει και προσπάθησε να της μιλήσει.

Καθώς το τρένο φτάνει στο σταθμό και ανοίγουν οι πόρτες, ο Alloway πραγματοποιεί το «χτύπημά» του.
Η γυναίκα ακούγεται να βρίζει, λέγοντας «Τι στο διάβολο!». Ο Alloway την κουβαλάει σε ένα παγκάκι του μετρό, όπου το θύμα ξεφεύγει και τρέχει γρήγορα ξανά μέσα στον συρμό.

Ο άνδρας που καθόταν προηγουμένως δίπλα της, ο οποίος φαινόταν να κοιμάται, έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την απειλή. «Σήκω γ...το» είπε το θύμα στον άνδρα, τον οποίο και γνώριζε.

Του είπε ότι ο Alloway «με άρπαξε και με έσυρε έξω από το τρένο», σύμφωνα με το βίντεο. «Ποιος σε άρπαξε;» απάντησε ο άνδρας.
Το βίντεο τελειώνει με τον δράστη να απομακρύνεται.
Ο Alloway συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications