Ψυχοπαθής έριξε την Mercedes του από ελικόπτερο γιατί χάλαγε διαρκώς - Βίντεο

Αυτά συμβαίνουν μόνο στη Ρωσία. Ένας μπλόγκερ νοίκιασε ελικόπτερο, έδεσε από κάτω του ένα πολυτελές SUV Mercedes G-Class και το άφησε να πέσει από ύψος 300 μέτρων και να γίνει σμπαράλια.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην Καρελία, στη Ρωσία και υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο δημοφιλής Ρώσος μπλόγκερ, Ιγκόρ Μορόζ.

Συγκεκριμένα, ο μπλόγκερ νοίκιασε ένα ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 κι έδεσε από κάτω του ένα υπερπολυτελές Mercedes G-Class.

Όταν το ελικόπτερο έφτασε σε ύψος 300 μέτρων απελευθέρωσε το τζιπ που έπεσε με πάταγο στο χιονισμένο έδαφος.

Σύμφωνα με τον Μοσχοβίτη μπλόγκερ, η αιτία γι’ αυτό το παράξενο σταντ ήταν ότι η Mercedes G-Class που είχε αγοράσει πριν από μόλις 2 χρόνια χαλούσε διαρκώς και τον είχε εκνευρίσει.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η ενοικίαση του ελικοπτέρου κόστισε περί τα 4.000 δολάρια για 20 λεπτά, με το όχημα να φαίνεται πλήρως λειτουργικό, πριν από την πτώση.

Ωστόσο, σύμφωνα με αρκετούς σχολιαστές στο κανάλι του Μορόζ στο YouTube, το όχημα που παρουσιάστηκε πριν να λειτουργεί κανονικά ήταν διαφορετικό από εκείνο που βιντεοσκοπήθηκε να πέφτει από το ελικόπτερο.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές της περιοχής διενεργούν έρευνα στο συμβάν, με τον μπλόγκερ να κινδυνεύει με την επιβολή προστίμου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications