Μυστήριο στις ΗΠΑ: Βρέθηκε παγωμένος στον καταψύκτη μετά από 10 χρόνια - «Δεν φταίει η γυναίκα μου για το θάνατό μου»

Με μία υπόθεση βγαλμένη από αστυνομικό μυθιστόρημα ήρθαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές Αρχές στις ΗΠΑ.

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε έναν καταψύκτη στο σπίτι που διέμενε με τη γυναίκα του, στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Πολ Μάδερς, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον καταψύκτη από έκπληκτους αστυνομικούς που πήγαν στο σπίτι, όταν η σύζυγος του, Ζαν Σούρον – Μάδερς, πέθανε τον Νοέμβριο. Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο, γιατί εκτός από τη σορό του άνδρα, οι άνδρες της αστυνομίας, βρήκαν και μία επικυρωμένη από συμβολαιογράφο επιστολή του Πολ, η οποία έγραφε πως η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του.

Ο άνδρας έχει πεθάνει εδώ και μια δεκαετία

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Πολ Μάδερς πέθανε πριν από δέκα χρόνια και ερευνάται η πιθανότητα η μηνιαία σύνταξή του, να εξακολουθούσε να φτάνει στο σπίτι, ακόμα και μετά τον θάνατό του. Οι αποδοχές αυτές εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 177.000 δολάρια.

Ο Πολ Μάδερς πιστεύεται ότι πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου 2009 και 8 Μαρτίου 2009. Είχε διαγνωσθεί με ανίατη ασθένεια και έκανε θεραπείες στο ασφαλιστικό φορέα των Βετεράνων, όπου και εθεάθη τελευταία φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2009.

Αλλά πριν πεθάνει, έγραψε ένα γράμμα, που ανέφερε ότι η σύζυγός του δεν ήταν υπεύθυνη για το θάνατό του και ότι το γράμμα επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο τον Δεκέμβριο του 2008.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη συμβολαιογράφο, η οποία είπε πως δεν διάβασε καν το γράμμα, αλλά απλά το σφράγισε και το επικύρωσε. Η 75χρονη σύζυγος του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στον καταψύκτη, πέθανε τον Νοέμβριο του 2019, από φυσικά αίτια. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο της αστυνομίας και το μυστήριο καλά κρατεί…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications