Το ατύχημα του Σταλόνε στη γέννησή του και το περίεργο πρόβλημα που του προκάλεσε στην ομιλία

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εκμυστηρεύτηκε την Παρασκευή σε κινηματογραφόφιλους στις Κάννες πως δεν περίμενε ποτέ του ότι θα τα καταφέρει στη βιομηχανία του θεάματος,

Kι αυτό εξαιτίας του ατυχήματος που είχε κατά τη γέννησή του, που τον έκανε να μιλάει ακατάληπτα, ένα από τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματά του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος από τις Κάννες, όταν έκανε τα πρώτα βήματά του στον κινηματογράφο, το πρόβλημα στην ομιλία του είχε μπερδέψει τους παραγωγούς ταινιών αλλά και συναδέλφους του σαν τον πρωταγωνιστή του Εξολοθρευτή Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Δεν πίστευα ότι θα έκανα καριέρα στον κινηματογράφο» σημείωσε ο Σταλόνε, στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπου προσεκλήθη να μιλήσει σε μια εκδήλωση προς τιμήν της καριέρας του.

«Όταν επιχειρούσα να βρω δουλειά σε διαφημιστικά, ο σκηνοθέτης μου έλεγε “Τι λες, τι γλώσσα μιλάς;”». «Κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα όταν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μου είπε “Έχεις μια προφορά”», πρόσθεσε ο Σταλόνε. «Κι εγώ απαντούσα, “Εγώ έχω προφορά;” Με συγχωρείτε, τι; Ο Άρνολντ κι εγώ θα έπρεπε να ανοίξουμε μια σχολή για ορθοφωνία. Θα ήταν τέλειο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications