Θρίλερ στα Πετράλωνα: Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα, στον εισαγγελέα ο 21χρονος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την τύχη του 52χρονου άνδρα, με τον 21χρονο που ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε να οδηγείται στον εισαγγελέα και τη μητέρα του να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 52χρονου άνδρα στα Πετράλωνα, την απουσία του οποίου ανακάλυψαν οι φίλοι του από το καφενείο και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία.

Ο 21χρονος βαφτισιμιός του, στο σπίτι του οποίου έμενε ο άνδρας, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι τον δολοφόνησε, όμως το πτώμα δεν έχει βρεθεί ακόμα. Η υπόθεση παρουσιάζει πολλά κενά, ενώ τόσο ο νεαρός όσο και η μητέρα του φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Κυνική ομολογία
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Αντίστοιχα, η μητέρα του στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη ότι θα πάει να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές με το νονό του και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος
Η μητέρα του μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», ενώ ο γιος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Η σορός του άνδρα, ακόμα δεν έχει βρεθεί, καθώς στους κάδους που υπέδειξε ο νεαρός ότι πέταξε το πτώμα του άνδρα δεν βρέθηκε τίποτα. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, όμως οι έρευνες αναμένονται χρονοβόρες καθώς ο όγκος που έχουν να επεξεργαστούν και να ερευνήσουν είναι τεράστιος.

Παράλληλα όπως αναφέρουν αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications