Τσεχία πυροβολισμοί: Πολύνεκρη επίθεση σε νοσοκομείο

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 7:00 του πρωινού της Τρίτης (10/12) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Οστράβα, με έναν άγνωστο δράστη να ανοίγει πυρ στα εξωτερικά ιατρεία.

Σοκ προκαλεί η ένοπλη επίθεση, αγνώστου προς το παρόν, σε νοσοκομείο της Τσεχίας και συγκεκριμένα στην Οστράβα. Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 7:00 του πρωινού της Τρίτης (10/12) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Οστράβα, με έναν άγνωστο δράστη να ανοίγει πυρ στα εξωτερικά ιατρεία. Επί τόπου έσπευσαν ειδικές δυνάμεις από ξηράς κι από αέρος, με ελικόπτερο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας να πετάει πάνω από το νοσοκομείο και την ευρύτερη περιοχή.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς, με τον αριθμό τους να διαφέρει από μέσο σε μέσο. Τουλάχιστον 4 είναι τα θύματα του αγνώστου, άλλες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για 7, ενώ άλλα τσεχικά μέσα δίνουν ακόμα και 10 νεκρούς.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και τις επόμενες ώρες θα υπάρχει ακριβής και κυρίως, επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες της Τσεχίας που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις αρχές προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της σύλληψης του δράστη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications