Νέες περίεργες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για το μυστηριώδη θάνατο της Ελίζα Λάμ σε δεξαμενή (vid)

Το χειμώνα του 2013, η μυστήρια ιστορία την Eliza Lam εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Στις 21 Ιανουαρίου του 2013, το κορίτσι έκανε ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις 26 Ιανουαρίου έφθασε στο Λος Άντζελες, όπου έμεινε στο Cecil Hotel και εξαφανίστηκε πέντε ημέρες αργότερα.

Έπρεπε να φύγει για τη Σάντα Κρουζ και να καλέσει τους γονείς της. Οι γονείς της περίμεναν κλήση και επομένως άρχισαν οι υποψίες ότι κάτι συνέβη και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ήρθε σε επαφή με τους διαχειριστές του ξενοδοχείου. Αποδείχθηκε ότι η Eliza δεν ήταν εκεί και ότι η τελευταία φορά που την είδαν ηταν στο ξενοδοχείο.

Η αστυνομία έψαξε ολόκληρο το ξενοδοχείο με σκύλους και αποφασίστηκε ότι το κορίτσι πιθανότατα είχε πέσει θύμα απαγωγής.
Η μόνη ένδειξη του κοριτσιού ήταν μια εξαιρετικά περίεργη καταγραφή από μια κάμερα παρακολούθησης εγκατεστημένη στον ασανσέρ.Εξαιτίας αυτής της καταγραφής όλη αυτή η ιστορία ηταν μυστηριώδης και ηταν ο λόγος που έγινε δημοφιλής η ιστορία ότι το κορίτσι ήταν στοιχειωμένο(!) και σκοτώθηκε από ένα φάντασμα.

Η καταγραφή έγινε την 1η Φεβρουαρίου, την ημέρα που εξαφανίστηκε, το κορίτσι συμπεριφέρεται ανεξήγητα : εισέρχεται στο ασανσέρ, στη συνέχεια κρύβεται στη γωνία, κοιτάζει κάποιον στο διάδρομο, στη συνέχεια πιέζει τυχαία τα κουμπιά του ανελκυστήρα και κάνει ανεξήγητες χειρονομίες . Η καταγραφή τελειώνει με το κορίτσι να φεύγει από τον ανελκυστήρα και οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αρκετές φορές.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στις 16 Φεβρουαρίου και αμέσως προσέλκυσε την προσοχή πολλών ερευνητών. Αποδείχθηκε ότι το Cecil Hotel έχει μια μακρά ιστορία περίεργων δολοφονιών και αυτοκτονιών και ότι φαντάσματα φαίνεται να υπάρχουν σε αυτό.

Ωστόσο είδαν την περίεργη συμπεριφορά της κοπέλας είτε ως συνέπεια της λήψης φαρμάκων είτε μιας ψυχικής διαταραχής. Η Eliza Lam στην πραγματικότητα ήταν με διπολική διαταραχή, ωστόσο, ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε τόσο περίεργα και έπαιρνε χάπια που της είχαν συνταχθεί. Δεν μίλησε ποτέ για αυτοκτονία και δεν έκανε καμία προσπάθεια αυτοκτονίας.

Και έπειτα οι επισκέπτες του ξενοδοχείου άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ποιότητα του νερού. Υπήρχαν όλο και περισσότερα παράπονα κάθε μέρα ότι το νερό είχε πολύ παράξενη μυρωδιά, και περίεργη γεύση. Παρ 'όλα αυτά, συνέχισαν να πλένουν και να βουρτσίζουν τα δόντια τους, και ούτω καθεξής.

Όταν οι υδραυλικοί ανέβηκαν στην ταράτσα για να ελέγξουν τις δεξαμενές νερού του ξενοδοχείου στις 19 Φεβρουαρίου, ένας από αυτούς βρήκε το αποσυντιθέμενο σώμα της Eliza Lam χωρίς ρούχα μέσα σε δεξαμενή.
Η αυτοψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου πιθανότατα ηταν ο πνιγμός και δεν βρέθηκαν σημάδια βίας, συμπεριλαμβανομένου κακοποίησης, στο σώμα του κοριτσιού. Η επίσημη αιτία θανάτου ανακοινώθηκε ως ατύχημα και η έρευνα έκλεισε.

Ωστόσο, οι ερευνητές εξακολουθούν να μελετούν τις εξαιρετικά περίεργες λεπτομέρειες του θανάτου του κοριτσιού. Συμπεριλαμβανομένου του πώς το σώμα του κοριτσιού βρέθηκε σε κλειστή δεξαμενή;
Το καπάκι της δεξαμενή ήταν πολύ μεγάλο και βαρύ που φυσικά δεν μπορούσε από μόνη της να το σηκώσει, πως η κοπέλα έπεσε στη δεξαμενή. Και πώς πήγε στην οροφή; Η πρόσβαση ηταν μόνο στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Και εδώ επιστρέφουμε στον τίτλο αυτού του άρθρου, πρόσφατα έγιναν γνώστες νέες λεπτομέρειες της έρευνας για το θάνατο της. Αποδεικνύεται ότι τα σκυλιά της αστυνομίας, κατά την αρχική αναζήτηση για την Eliza Lam στο ξενοδοχείο, και μύρισαν τα ίχνη της δίπλα στο παράθυρο που οδηγούσε σε έξοδο κινδύνου .
Τουλάχιστον ένα μυστήριο της συγκεκριμένης ιστορίας ανακαλύφθηκε, η κοπέλα ανέβηκε στην οροφή από την έξοδο κινδύνου.

Στην πραγματικότητα, τα ερωτηματικά αυξήθηκαν, επειδή όταν τα σκυλιά ακολουθούσαν τα ίχνη στην έξοδο διαφυγής, έχασαν ξαφνικά τα ίχνη της, γιατί συνέβη αυτό κανείς δεν μπορεί να πει.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο θάνατος της Eliza Lam ήταν κάποιο τραγικό ατύχημα ή αν πραγματικά δολοφονήθηκε από έναν ένα ζωντανό άτομο ή φάντασμα.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications