Προσφέρθηκαν να της αλλάξουν λάστιχο, τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή - Βίντεο

Το φρικιαστικό τους έγκλημα να βιάσουν και μετά να κάψουν ζωντανή μια 27χρονη κοπέλα ομολόγησαν τέσσερις άνδρες στην Ινδία.

Η 27χρονη εξαφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Χιντεραμπάντ της επαρχίας Τελεγκάνα στη νότια Ινδία, με το καμένο της σώμα να εντοπίζεται πεταμένο σε μια υπόγεια διάβαση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, οι 4 άντρες προσφέρθηκαν να της αλλάξουν το σκασμένο λάστιχο στο μηχανάκι της, προτού τη μεταφέρουν σε φορτηγό όπου προέβησαν στις αρρωστημένες τους πράξεις, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η κοπέλα κάηκε ζωντανή και το σώμα της βρέθηκε από περαστικούς, σε υπόγεια διάβαση, στα περίχωρα του Χιντεραμπάντ.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διοικητή, η νεαρή κτηνίατρος είχε τηλεφωνήσει στην αδερφή της για να της πει ότι η μοτοσικλέτα της είχε πάθει βλάβη.

Ακόμη, είχε αναφέρει στην αδερφή της ότι είχε τρομάξει, καθώς άντρες που κάθονταν σε φορτηγό την κοιτούσαν επίμονα.

«Τέσσερις άντρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη σ@ξουαλική επίθεση στο θύμα», ανέφερε ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής.

«Εξαιτίας της σ@ξουαλικής επίθεσης, το θύμα είχε περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Πήραν το σώμα της σε ένα φορτηγό και τη μετέφεραν σε διαφορετική περιοχή, κάτω από μια γέφυρα. Της έριξαν πετρέλαιο και βενζίνη και την έκαψαν», τόνισε ο αστυνομικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ιατρική εξέταση στη σορό δεν ήταν σε θέση να εξακριβώσει το κατά πόσο το θύμα είχε βιαστεί, εξαιτίας της έκτασης των εγκαυμάτων στα λείψανα της κοπέλας.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν το Σάββατο στο τοπικό δικαστήριο για να τους αποδοθούν κατηγορίες για το βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης κοπέλας.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications