Πόσους ιντερνετικούς «πατριώτες» προδότες και δούρειους ίππους έχει η Ελλάδα?

Τους Νεοέλληνες που ειναι το ίδιο πονηροί σαν τους συμμορίτες τους ξέρετε? μετά τους συμμορίτες (μια μίξη απο δογματικές ράτσες μη ευρωπαϊκού γένους που βάφτισαν την δογματική ράτσα τους δήθεν ιδεολογία, με "αρχηγούς" ελληνόφωνους συγκεκριμενης ράτσας,και πράκτορες τους επίσης ελληνόφωνες ράτσες που ανήκουν σε βάρβαρες ράτσες, γιαυτό και δεν έχουν καμιά ενοχή ούτε τύψεις για όσα κάνουν, τον το κακό έλκει το κακό) , η ερευνά στράφηκε προς Νεοέλληνες και στο ίντερνετ αλλα και εκτός ίντερνετ, αυτή η λερά Νεοελλήνων αν και δεν διαθέτει ιδιαίτερη νοημοσύνη ειναι μοχθηρή, και θα κάνει τα πάντα για δικό της όφελος παντού και πάντα, έτσι και στο ίντερνετ, έχουν φτιάξει σελίδες και blog και πως θα μαζέψουν κόσμο? παριστανοντας τους πατριώτες επι σκοπού ΜΟΝΟ για να έχουν κόσμο..

O καθε Νεοέλληνας που μπορεί να μην έχει δουλέψει και πότε στην ζωή του, βρήκε την εύκολη λύση στο ίντερνετ χωρίς καν να κουραστούν επι χρονιά βάζουν ΜΟΝΟ copy paste ότι βάζουν όλοι οι άλλοι και εχουν κόσμο,το να υποστηρίζεις σελίδα η οποία δεν έχει ούτε ενα δικό της άρθρο πάνω από 5 χρονιά δεν σε κάνει ούτε πατριώτη ούτε έξυπνο αλλα πρόβατο και επι χρονιά στηρίζεις σελίδες που σε κρατούν σε ύπνωση αφού δεν λένε τίποτα άλλο από τα συνηθισμένα που λένε όλοι. Ο άλλος έχει σελίδα από το 2011 τότε δούλευα εγώ , πριν βάλουν χέρι στο facebook που ότι έβαζες το έβλεπαν χιλιάδες, και έχει μαζέψει πάνω από 200.000 μελή! 5 χρονιά τώρα που το παρατηρώ δεν έχει ούτε ένα δικό του άρθρο όλα copy paste! και βάζει μονο πατριωτικά πιασιάρικα post, μάγκας με άλλων άρθρα από το 2011 και καμιά ενόχληση από συμμορίτες! κάτι τέτοιους στηρίζουν οι Νεοέλληνες γιαυτό δεν έμαθαν τίποτα απο το ίντερνετ τόσα χρονιά, ο Νεοέλληνας μονο για αυτά ενδιαφέρεται γιαυτό έχασε το δάσος! αφού τα μυστικά ειναι σε θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης και μυστικισμού .

Έτσι ο όχλος έμεινε τόσα χρονιά σε ύπνωση,και οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν καμιά ενόχληση ακριβώς γιατί κάνουν copy paste ότι λένε όλοι οι άλλοι επι χρονιά, και στόχος γίνονται σελίδες που βάζουν και δικά τους πχ οι συμμορίτες δεν θα ενοχλήσουν το λαμόγιο του copy paste που τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο μονο αλλα την αρχική πηγή η την ανεξάρτητη σελίδα που έχουν στόχο ακόμη και αν δεν ειναι δικό της το ενοχλητικό post! .

Τι κάνει ο Νεοέλληνας? τίποτα! στηρίζει τέτοιου είδους σελίδες εκτός από καθεστωτικές, υπό αυτές τις συνθήκες παρατηρώντας τον όχλο αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να τους χαλάσεις το Matrix! αφού μονο κακός θα γίνεις και ούτε θα σε υποστηρίξει κανένας, δεν γίνεται να λέει ένας τα αυτονόητα και 100 Νεοέλληνες να λένε τις ίδιες ηλιθιότητες, και ταυτόχρονα να σου κάνουν και πόλεμο οι συμμορίτες, πρόσφατα έδωσαν και εντολή στο facebook για ελάχιστη απήχηση, στην google το εχουν κανει ηδη απο το 2017 πέραν τις συκοφαντίες.

Όλοι αυτοί μάζεψαν τον όχλο μαζί με καθεστωτικές από ανεξάρτητες πήγες και blog από το 2014-2015 που υπήρχαν δεκάδες, εναλλακτικής ενημέρωσης που ηταν και στόχος των συμμοριτών,το να βγαίνει ο καθε Νεοέλληνας και να βάζει copy paste ότι λένε οι άλλοι και εθνικά Post από οπού βρει ειναι ακίνδυνος για τους συμμορίτες, και δεν κυνηγούν αυτόν που κάνει copy paste αλλα την ανεξάρτητη πηγή που το έγραψε! άρα έχουμε δυο κακά:

Και επι χρονιά κλέβουν άρθρα τα τσογλάνια που δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο, και έχουν κόσμο με άρθρα άλλων, και δεν τους ενοχλούν ,και κάνουν κακό σε αυτούς που κλέβουν μοναδικά άρθρα που τελικά καταλήγουν να τα έχουν όλα τα λαμογια και να βγαίνουν οι σελίδες τους στην αναζήτηση και οχι η σελίδα που έκανε κόπο να το γράψει. Και μετά παρεξηγιούνται κάποιοι που τους λες πρόβατα, αφού σαν πρόβατα λειτουργούν παντού οχι μονο στο ίντερνετ που φαίνεται έντονα.

Θέλετε και τα χειρότερα?

Ίδια εικόνα επικρατεί παντού και εκτός ίντερνετ, ειναι γελοίο να στηρίζουν παντού αυτούς που πλασάρουν στον όχλο ως φωστήρες,δήθεν μεγα επιστήμονες,και η επιστήμη και τεχνολογία πάει πίσω εδώ και χρονιά αντί για μπροστά, αφού παρουσιάζουν ως επιστήμονες χρήσιμους ηλίθιους για να τους ελέγχουν, ο τομέας της υγείας μάλιστα πήγε πίσω στο μεσαίωνα από το 1945 και μετά για ευνοήτους λογούς, με την ίδρυση του λεγόμενου "παγκοσμίου οργανισμού υγείας" το 1945-1946 μήπως ειναι τυχαία η χρονολογία αμέσως μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο? λεπτομέρειες αυτό για Νεοέλληνες.

Και προσκυνούν δήθεν μορφωμένους με πτυχία την ώρα που όλο το εκπαιδευτικό σύστημα τους εκπαιδεύει να γίνουν χρήσιμοι δούλοι τους! γιαυτό βλεπεις δήθεν μορφωμένους που το μονο ξέρουν ειναι να γράφουν, με ελάχιστη νοημοσύνη! και κάνουν υποδείξεις πως γράφουν άλλοι για να το παίξουν έξυπνοι! κλασικό χαρακτηριστικό κατώτερων, και οι ζουλου ξέρουν να γράφουν αφού τους έμαθαν,όμοιος και οι αραβικές ράτσες που ανήκουν πολλοι νέο-Έλληνες, αλλα δεν έφεραν καμιά επιστήμη και τεχνολογία, μεταξύ άλλων εχει παρατηρηθεί οτι οι περισσότεροι από αυτούς που παριστάνουν τους έξυπνους με την γραφή ειναι αριστεροί επίσης οπως τους έμαθαν !

Λίγο πριν της εκλογές παρατηρηθεί μάλιστα να βάζουν προπαγάνδες από σελίδες συμμοριτών πολλές δήθεν πατριωτικές σελίδες με ελληνικές σημαίες, «Δούριοι ίπποι» ? η άπλα ηλίθιοι? γεγονός ειναι ότι ειναι στην πρώτη θέση στην αναζήτηση μερικές εξ αυτών, οχι μονο γιατί μάζεψαν Νεοέλληνες και έχουν ορδές πιστούς,αλλα και γιατί δεν έχουν καμια ενόχληση στην αναζήτηση google, όπως διαπιστωθεί, για παράδειγμα μια μέρα που είχαν βάλει ένα post οι καθεστωτικές σελίδες με μια δολοφονία και με την λέξη "κουζινομάχαιρο" στο τίτλο και το ίδιο ακριβώς είχαν βάλει δυο πατριωτικές για τον όχλο, πατάς αυτή την λέξη και βγαίνουν και οι δυο μαζί με καθεστωτικές στην πρώτη θέση, υπάρχει και screenshot αλλα φαίνονται ποιες ειναι και δεν το βάζουμε, δεν ειναι μονο αυτό όμως, η μια επι χρονιά κάνει προπαγάνδα σε ιστορικά θέματα (και οχι μονο) λες και μπαίνεις σε σελίδα συμμοριτών, και η άλλη με χριστιανική επικάλυψη (μην χάσουν και τους πιστούς ), μεταξύ άλλων παρουσίαζε τους κομμουνισται ως πατριώτες σε εικόνα facebook παλιότερα....

Ένας άλλος Νεοέλληνας μοχθηρός που είπε να το παίξει πατριώτης:

Μαντάμ και μεσιε Νεοέλληνα δεν γίνεται επι χρονιά να στηρίζεις ολους αυτούς και οχι αυτούς που αξίζουν και γίνονται στόχος, και μετα να περιμένεις σωτηρία ! αφού τα ίδια κάνεις παντού και εκτός ίντερνετ!ξέραμε και εμείς να βάζαμε μονο copy paste ότι βάζουν όλοι και για μην μας ενοχλούν οι συμμορίτες! και να ήμαστε όλοι αγαπημένοι! αυτοί ειναι οι Νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους ακόμα και στο ίντερνετ φαίνονται πόσο αφελής ειναι, με τέτοιο λαό οχι μονο δεν υπάρχει καμιά σωτηρία αλλα οι περισσότεροι που παρασύρουν τους πάντες στο βούρκο τους ειναι άξιοι της μοίρας τους.......

Μικρο δείγμα από τα πολλά που άρχισε από σελίδα συμμοριτών και την έβαλαν όλοι αυτοι οι ψευτο-πατριώτες 2 φόρες χειρότεροι από τους συμμορίτες γιατί τους ενδιαφέρει μονο να έχουν κόσμο, με copy paste ότι βρουν με αντίληψη αχιβάδας, ηθικοί αυτουργοί στην αποβλάκωση του όχλου,και παραμονεύουν να κλέψουν κανένα άρθρο με απήχηση, όλα τα άρθρα μας που είχαν απήχηση τα έχουν κατακλέψει ως δικά τους οι περισσότεροι, τι να τους κανεις αυτούς τους Νεοέλληνες που βάζουν ένα σωστό που κάποιος άλλος έγραψε και 5 ηλιθιότητες?

Όταν άλλοι έχουν ίντερνετ πριν από μένα, και δεν έχουν ιδέα ούτε από αληθινή βασική ιστορία τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα μυαλά τους, ο βασικός λόγος ειναι ότι ειναι δογματικές ράτσες μη Ευρωπαϊκού Γένους, και συνεπώς μη απόγονοι αρχαίων όπως θέλουν να πιστεύουν, αυτές οι δογματικές ράτσες όμοιες με τους μουσουλμανους ειναι και εύκολα ελεγχόμενες, γιαυτό τους βλέπετε να φανατίζονται με κόμματα ομάδες ακόμα και με την Ελλάδα,και παριστάνουν τους απόγονους αρχαίων με ελληνικές σημαίες σε σελίδες facebook και copy paste ότι βρουν, συνήθως αυτοί ειναι τα γνωστά λαμογια ,σκοτώνουν την διαύγεια και ρίχνουν την αντίληψη! βρείτε ένα άρθρο δικό τους μυστικισμού και εναλλακτικής ενημέρωσης σε αυτές τις "πατριωτικές σελίδες", αν ηταν απόγονοι αρχαίων θα είχαν τέτοιες τάσεις! μεταξύ άλλων αναπαράγουν οτι βρουν μαζί με προπαγανδες και ειναι " Έλληνες" δογματικά οπως θα ηταν σε οποία χώρα και να είχαν γεννηθεί η όπως ειναι φανατικοί σε μια ομάδα!

Και για να πάρεις ηλίθιους με το μέρους σου καθώς έτσι ειναι και πολλοι Νεοέλληνες και εκτός ίντερνετ, πρέπει να είσαι ύπουλος και να λες αυτά που θέλουν να ακούσουν !όλα αυτά έδειξε η παρατήρησης όλων αυτών στο ίντερνετ και ψυχό-πνευματικής ανάλυσης (χωρίς πτυχία) live σε άσχετους Νεοέλληνες... βρήκα τυχαία και μια γνήσια απογονή αρχαίων και φυλετικά και πνευματικά, να έχει πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων, και να διαβάζει διάφορους Νεοέλληνες, έτσι έχει εξήγηση το γεγονός ότι ακομα και αυτοι που ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος(αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητου χωράς Ευρώπης,το οτι οι Νεοέλληνες θεωρούν απόγονους αρχαίων μονο αυτούς που γεννήθηκαν Ελλαδα ειναι άλλο θέμα),και έχουν παρασυρθεί από Νεοέλληνες που ειναι πολύ περισσότεροι περίπου το 60% στην Ελλάδα....!τι δεν κατάλαβες? υπάρχει και μια ράτσα η οποία ειναι στην μέση, ούτε κακή ούτε καλή, αλλα υιοθετεί ότι την μάθεις και κατώτερη των περιστάσεων ...

Ένας εξ αυτών από το 2011 που παριστάνει τον πατριώτη βάζει και copy paste κείμενα συμμοριτών! αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κείμενα συμμοριτών που στάζουν υποκρισία και ψέμα από παντού τότε δυο πράγματα συμβαίνουν : είτε είσαι ελληνόφωνος με παρόμοια "λογική" συμμοριτών, και αδίσταχτος που παριστάνεις τον πατριώτη και τον σούπερ απόγονο αρχαιων με κείμενα άλλων, είτε έχεις πέσει στο επίπεδο τους, σε εναν εξ αυτών, ο οποιος δεν εχει καμιά ενόχληση στην αναζήτηση google ακριβώς γιατί αναπαράγει προπαγανδες επι χρονιά και ειναι "χρήσιμος ηλίθιος πατριώτης", εστάλη και το παρακάτω μήνυμα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications