Η Μαντόνα αντιμετώπισε τους «αφόρητους πόνους» με μετάγγιση αίματος με… όζον!

Δείτε σε βίντεο την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε η Μαντόνα για να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις.Πανέτοιμη για να επιστρέψει στις συναυλίες εμφανίζεται η Μαντόνα, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανησύχησε τους φίλους της όταν ακύρωσε εμφανίσεις της λόγω «αφόρητων πόνων».

Ο τρόπος, ομως, με τον οποίο η σούπερ σταρ της ποπ θα επιστρέψει στα live προκαλεί μεγάλη συζήτηση καθώς, μεταξύ άλλων, της έγινε μετάγγιση αίματος εμπλουτισμένου με όζον!

Η Μαντόνα ανήρτησε, μάλιστα, βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρουσιάζοντας την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε με την επίβλεψη μιας γιατρού ειδικευμένης στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και με τη συνεργασία μιας ειδικού στην εναλλακτική ιατρική.

Στο πλευρό της Μαντόνα ήταν δύο από τα παιδιά της, οι υιοθετημένες Στέλλα και Εστέρ.

Όπως έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, η τραγουδίστρια η διαδικασία περιελάμβανε «μετάγγισης αίματος, σταγόνες με βιταμίνες, τύμπανα από το Θιβέτ, τραγούδια και διαλογισμός».

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του βίντεο η Μαντόνα εκφράζει την ανησυχία της για την ποσότητα αίματος που της είχαν αφαιρέσει προκειμένου να το εμπλουτίσουν με όζον με τη γιατρό να της εξηγεί ότι επρόκειτο συνολικά για πέντε λίτρα αίματος.

Όταν, δε, η γιατρός της εξήγησε ότι έκαναν τρεις «διαδρομές» η Μαντόνα διαμαρτυρήθηκε ότι «μου είχατε υποσχεθεί 10 “διαδρομές”» με την ειδικό να της εξηγεί ότι ακολούθησαν συντηρητική προσέγγιση γιατί ήταν η πρώτη φορά στην οποία η διάσημη τραγουδίστρια υποβαλόταν στη συγκεκριμένη θεραπεία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications