Μανωλάκος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα»

Ο Νίκος Μανωλάκος, αντιστράτηγος ε.α., επίτιμος διοικητής ΑΣΔΕΝ και βουλευτής της ΝΔ, επισήμανε το αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας βέβαια, πως απαιτείται περαιτέρω ενίσχυση στους τομείς άμυνας και εξοπλισμών καθώς όπως είπε «οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα».

Μιλώντας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020 που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής και ειδικότερα για τις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου διαπιστώθηκε ευρύτατη συναίνεση σημείωσε πως «όσα χρήματα και να διαθέσεις, την χρονική αυτή περίοδο, δεν θα θεωρηθούν ποτέ σπατάλη, γιατί η Άμυνα και η Ασφάλεια της Πατρίδας είναι πάνω απ’ όλα».

«Όποιος υποστηρίξει ότι έχει βρει τη μαγική εκείνη συνταγή, που θα καταφέρει και θα ανατρέψει όλα τα αρνητικά της οικονομίας, χωρίς κανένα σοβαρό αντίκτυπο σε καμία κοινωνική ομάδα, ψεύδεται.

Κανένας μας σήμερα εδώ δεν ισχυρίζεται ότι λύσαμε όλα μας τα προβλήματα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Μανωλάκος για να υπογραμμίσει σε άλλο σημείο «ότι οι ένοπλες δυνάμεις παρά τη δεκαετή κρίση και τις περικοπές, κατάφεραν να κρατηθούν σε αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο αγόγγυστα, με καθημερινό αγώνα και προσωπικές θυσίες».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->