Πήγαν να τους κλέψουν κι αντιστάθηκαν: Σκότωσαν τον πατέρα και τραυμάτισαν τον γιο - Βίντεο

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το σοκαριστικό βίντεο με την επίθεση ένοπλων ληστών στην Αργεντινή εναντίον Βρετανών τουριστών.

Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 50χρονου άντρα και το σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου θετού γιου του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το βιντεοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι ένοπλοι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στους Βρετανούς τουρίστες και όταν αυτοί αρνήθηκαν να τους δώσουν τα χρήματα, τους πυροβόλησαν.

Οι θαρραλέοι Βρετανοί προσπάθησαν να αντισταθούν στους μηχανόβιους κακοποιούς, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να χάσει τη ζωή του και ο 28χρονος θετός γιος του βρίσκεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Μπουένος Άιρες, οι ληστές, που παραμόνευαν στην περιοχή για ανυποψίαστα θύματα, είχαν ένα όχημα υποστήριξης εκεί κοντά.

Στο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αργεντίνικη εφημερίδα Perfil, φαίνεται η επίθεση των ληστών στους Βρετανούς τουρίστες, μόλις αυτοί βγήκαν από το ταξί.

Στην αρχή, φαίνεται λες και οι Βρετανοί να κατόρθωσαν να διώξουν τους ληστές, αλλά ένας απ' τους κακοποιούς τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε, σωριάζοντας το θύμα του στο οδόστρωμα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star.

Δείτε το βίντεο-Προσοχή πολύ βίαιες εικονες:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications