Η λίστα των «σταρ» που θα βραβεύσει η βασίλισσα Ελισάβετ ο αληθινός  “πρωθυπουργός” της Ελλάδας και οχι μονο!

2014 Πρώτη φορά στο ίντερνετ χωρίς να έχεις ασχοληθεί πότε με πολίτικα, άπλα είχες απορία πως γίνεται να ειναι κολλημένοι με κόμματα και να προσκυνούν άχρηστους που δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους ως φωστήρες? και βλέπεις αυτό:

Ορδές από αγρίμια να τσιρίζουν για ναζι φασίστες σαν σχιζοφρενείς! Ίντα γίνεται, ωρέ σύντεκνε, επαέ που λένε και Κρητίκαροι ?? μετά λες κάτσε να δούμε την ψυχική τους υγειά γιατί δεν φαίνεται για φυσιολογική, πράγματι! ούτε διάλογο δεν μπορούν να κάνουν φαίνεται σαν ειναι μια εντελώς άλλη ράτσα, εντελώς δογματικών ηλίθιων, αν δεν λες τα ίδια με αυτούς είσαι ναζι φασίστας αυτο ειναι το επιχείρημα τους !εκτός οτι ειναι ίδια ράτσα, θυμίζουν μουσουλμάνους που τσιρίζουν Αλλάχ αρκαμπ! στο χωρίο μου δεν είχαμε τέτοια αγρίμια!

Δεν γίνεται να παίρνουν στα σοβαρά αυτά τα αγρίμια αναρωτιέσαι! μάλλον τους έχουν συνηθίσει, όπως πίνουν το νερό της Αθηνάς που μυρίζει χλώριο για κάποιον απο άλλου που θα πιει πρώτη φορά, αλλα λόγο ότι το πίνουν από μικρά λένε τι ωραίο που ειναι και δεν μυρίζει τίποτα ! και αναρωτιέσαι ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτούς τους λεγόμενους κομμουνιστές και τους καθοδηγούν? αφού ο μέσος όρος νοημοσύνης τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκυλιού αλλα ταυτόχρονα ειναι αδίστακτοι!και ξαφνικά θυμάσαι για ένα μπαζωμένο πηγάδι που έλεγαν ότι το 40 πετούσαν παιδιά οι λεγόμενοι κομμουνιστές, και λες ευκαιρία να μάθεις με το ίντερνετ ποιοι ειναι αυτοί που το 40 έσφαζαν ακόμα και μικρά παιδιά ως δαίμονες που ξεπήδησαν απο την κόλαση στην Γη,και λες να ακολουθήσεις τα ιντερνετικά ίχνη τους..

Και σε οδήγησαν σε σελίδες στις οποίες αυτοί που έγραφαν εκεί ασυναρτησίες προς αυτά τα ορκ ηταν 3 φόρες χειρότεροι απο αυτα τα δογματικά αγρίμια, μια είχε έδρα την Βρετανία(!) τελικά διαπιστωθεί οτι πίσω απο αυτη την ράτσα βρίσκεται μια άλλη ράτσα και τα καθοδηγεί ετσι ανακαλύπτεις την ύπαρξή των Οβριών με έδρα την Βρετανία, σαν μην πέρασε μια μέρα γιατί και το 40 για λογαριασμό της Βρετανίας έσφαζαν όπως διαπιστωθεί αργότερα!

Αν τους θεωρείται αυτούς "Έλληνες με καθαρό ελληνικό DNA" και δήθεν "ιδεολογία", πρόβλημα σας εμείς τους βλέπουμε ως δούρειους ίππους της ίδιας της κοινωνίας και του ίδιου του πλανήτη...(!) καθώς μετα έγινε εκτενές ερευνά για το τι ηταν ιστορικά αυτοί οι "κακοί ναζι" που τσίριζαν, ένας λογικά σκεπτόμενος θα σκεφτεί οτι για να βάζουν αυτά τα ορκ να τσιρίζουν μέρα νύχτα κάτι θέλουν να κρύψουν, πράγματι αποκαλύφθηκαν πράγματα και θαύματα που ξεπερνούν την αντίληψη του μέσου Νεοέλληνα, που δεν ειναι του παρόντος άπλα προκαλεί εντύπωση ότι η μάζα έχει δεδομένα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έγιναν ιστορικά! με την πλύση εγκεφάλου βιβλίων ΜΜΕ και εγκύρων πηγών τους που όλες ειναι στην πρώτη θέση ! τους πατάνε και Like και γράφουν τι ωραία που τα λέτε...tragic!!!

Μεταξύ άλλων ομαδικά όλοι μαζί με κάποιους "έξυπνους" που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων λένε για Γερμανία που δηθεν επιβαλει μετρά στην Ελλάδα λες και έχει καμιά διάφορα και εκεί συμμορίτες έχουν την εξουσία ίδιους με αυτούς στην Ελλάδα από το 1945! ενώ εντολες παίρνουν απο Βρετανία οι συμμορίτες από το 40!!αλλα λενε για Γερμανία για να κάνουν πλύση εγκεφάλου μαζί με το "οι κατακτητές κακοί ναζι που σκότωσαν αθώους Έλληνες" και όλα αυτά τα μαρξιστικά που ισχύουν τα αντίθετα όπως διαπιστωθεί...

Η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας, από δήθεν μορφωμένους με πτυχία!! τρίζουν τα κοκκάλα του Κολοκοτρώνη! οι "θεοί" ετοιμάζονται να ρίξουν φωτιά εξ ουρανού να πάτε στον άλλο κόσμο όλοι ομαδικά, ώστε να ξανα αρχίσουν όλα από την αρχή, η άλλη εκδοχή ειναι να γίνεται δούλοι τους σε αυτό πλανήτη που θα γίνει η φυλακή των ψυχών σας, ξανα και ξανα στην κυριολεξία μέχρι να σβήσει ο ήλιος, για όλες τις επόμενες ζωές σας!!! η ηλιθιότητα σας ορισμένων δεν έχει όρια και οι έγκυρες πήγες βλάπτουν σοβαρά την λογική σας όσοι έχετε βεβαία .

Επίσης έπαθα σοκ το 2014 όταν είδα με το ίντερνετ ότι πολλοι Νεοέλληνες που παριστάνουν και τους πατριώτες έλεγαν οτι οι κακοί ναζι ηταν Μογγόλοι χωρίς καν να ξέρω αληθινή ιστορία ακόμα δεν είχα καν ανακαλύψει τι παίζεται, αλλα τέτοιες ηλιθιότητες δεν έλεγα! πόσο κατώτερος στα επιπεδα ζώου μπορεί να ειναι κάποιος για να πιστεύει ότι οι ξανθοί Γερμανοί εκεινη την εποχή που οφείλουν την σημερινή τεχνολογία, ηταν Μογγολοι γιατί έτσι τους λένε οι συμμορίτες? για ποιους "Έλληνες" μιλάνε δήθεν απόγονους αρχαιων ??? στην Ελλάδα πολλοί είτε πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής, είτε ειναι σημιτικές ράτσες που λένε ψεμματα εις γνώσης τους, είτε γκοιμ που κάνουν δεδομένα οτι τους λες και παρασύρουν τους πάντες! ©AETOS NEWS....

Διαβάστε τι γράφουν έγκυρες πήγες τους:

Ο Έλτον Τζoν, η Ολίβια Νιούτον-Τζον, ο ντράμερ των Queen, Ρότζερ Τέιλορ και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Σαμ Μέντες και Στιβ ΜακΚουίν είναι μεταξύ των περίπου 1.100 ατόμων που συμπεριλαμβάνει ο ετήσιος τιμητικός κατάλογος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο σερ Έλτον Τζο, ο οποίος έχει τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ το 1998, ανέβηκε στο ανώτατο επίπεδου του τιμητικού βρετανικού συστήματος το Companion of Honor, τιμή των οποία μόνο 65 άνθρωποι έχουν αποκτήσει σύμφωνα με το CNN.

«Νιώθω ταπεινοφροσύνη και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα σε μια τόσο αξιέπαινη ομάδα για να παραλάβω το Companion of Honor», δήλωσε ο Έλτον Τζον.«Το 2019 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα υπέροχο έτος για μένα και νιώθω εξαιρετικά ευλογημένος», πρόσθεσε.

Η βρετανικής καταγωγής Ολίβια Νιούτον-Τζον που έλαβε το αξίωμα του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας το 1979, θα λάβει τον τίτλο της Κυρίας για τις «υπηρεσίες της στην φιλανθρωπία, την έρευνα για τον καρκίνο και την ψυχαγωγία». «Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη, νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που θα συμπεριληφθώ σε μία τόσο αξιόλογη ομάδα γυναικών που έλαβαν αυτό το βραβείο πριν από μένα» δήλωσε η Νιούτον-Τζον.

Ο Τέιλορ τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στη μουσική, ενώ ο ΜακΚουίν και ο Μέντες θα χρηστούν ιππότες λαμβάνοντας τον τίτλο του «σερ».Ένας άλλος καλλιτέχνης που θα τιμηθεί στα βασιλικά βραβεία της Πρωτοχρονιάς είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Snow Patrol, Γκάρι Λαϊτμπόντι, για τις υπηρεσίες του στη μουσική και την φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει στη Βόρεια Ιρλανδία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications