Κορομηλά: Οι 10 εξωσωματικές και το παιδί που φρόντιζε και δεν μπόρεσε να υιοθετήσει - Βίντεο

Για τις δέκα εξωσωματικές που έκανε αλλά και για το παιδί που φρόντιζε επί οκτώ μήνες και δεν μπόρεσε να υιοθετήσει μίλησε, εμφανώς συγκινημένη, το βράδυ της Δευτέρας (16/12), η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν, το βράδυ της Δευτέρας (16/12), καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος ενωπίω», στον ΑΝΤ1, και αποκάλυψε πως έκανε δέκα εξωσωματικές για να μπορέσει, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδί.

Η παρουσιάστρια, που διέγραψε θρυλική πορεία στην ιδιωτική τηλεόραση, δήλωσε σχετικά: «Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές. Έχω κάνει παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές. Άφησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα».

Η συγκίνησή της για το παιδί που δεν μπόρεσε να υιοθετήσει
Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε να υιοθετήσει ένα παιδί και, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στο παιδί που φρόντιζε σε ίδρυμα, αλλά δεν κατάφερε να το υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:
«Προσπάθησα να υιοθετήσω δύο φορές παιδί, μετά τις εξωσωματικές και δεν τα κατάφερα».
Η πρώτη της απόπειρα ήταν για ένα παιδί που η μητέρα δεν το ήθελε και η Ρούλα Κορομηλά και ο αδελφός της συντηρούσαν, αλλά τελικά η γυναίκα άλλαξε γνώμη και εξαφανίστηκε με αυτό.

Η δεύτερη απόπειρά της είχε ως εξής, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η Ρούλα Κορομηλά:
«Είμαι εθελόντρια σε κάποια παιδιά, που είναι μόνα τους και ορφανά. Γνώρισα ένα παιδάκι, το οποίο ήταν 16 μηνών, το είδα σε κάποιο ίδρυμα που πήγαινα και πρόσεχα τα παιδιά. Επί οκτώ μήνες, το φρόντιζα. Με την έγκριση του ιδρύματος, το πήρα και τις γιορτές μαζί με το αδελφάκι του. Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα το όνομα του μπαμπά μου.

Έκανα όλες τις διεργασίες για να το υιοθετήσω. Δυστυχώς, όμως, υπήρξε το θέμα της ηλικίας, ότι ύστερα από κάποια ηλικία, δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία, γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του και είδα πως βίωνε -όχι μόνο αυτό το παιδί- την αγάπη και τη μοναξιά. Είναι ένα θέμα που νομίζω ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπόρεσα να υιοθετήσω αυτό το παιδί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα».
Η ίδια είπε, ακόμα, πως προθυμοποιήθηκε να το βαφτίσει, αλλά αυτό δεν έγινε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications