Η κόλαση στην Αυστραλία. Σκοτάδι και κόκκινος ουρανός το μεσημέρι  (VID)

Η φωτιές στην Αυστραλία έχουν ήδη προκαλέσει 11 θανάτους. Οι Αυστραλοί εξακολουθούν να αγωνίζονται με τις πυρκαγιές που καταστρέφουν τη χώρα. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες με εκατοντάδες πυρκαγιές.Το πως προκλήθηκαν έτσι ξαφνικά τόσες πυρκαγιές κανένας δεν αναφέρει , μυρίζει μασονικός σατανικός δάκτυλος (με μαύρα μυτερά νυχιά) και εδώ, ο Μπαφομέτ έτσι γιορτάζει την αλλαγή του χρόνου με ανθρωποθυσίες οι κατα τόπους δαίμονες σε ανθρωπινό σώμα φροντίζουν να του στείλουν ψυχές, (όσοι τα χλευάζουν αυτά δεν έχουν ιδέα τι γίνεται κάτω από την μύτη τους και στην Ελλάδα,πάρα το γεγονός ότι τους βλεπεις μεσώ internet) ...

Στην περιοχή East Gippsland, στα σύνορα με την πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, στο Mallacoota, περίπου 4.000 άνθρωποι έφυγαν από τις παραλίες για να ξεφύγουν από τις φλόγες σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Αυστραλίας.

Στην περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο ουρανός έγινε σκοτεινός και κόκκινος, μετατρέποντας την ημέρα σε νύχτα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στα βίντεο που ακολουθούν φαίνεται ο ουρανός το μεσημέρι στην πόλη Batemans Bay.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πέντε ειναι αγνοούμενοι και χιλιάδες άνθρωποι περιβάλλονται τώρα από φλόγες, δήλωσαν αξιωματούχοι. "Σήμερα είναι μια φοβερή μέρα για τη Νέα Νότια Ουαλία." Μετά από τον τραγικό θάνατο χθες το βράδυ ενός εθελοντή πυροσβέστη, η αστυνομία επιβεβαίωσε δύο θανάτους στο Cobargo, ένα τρίτο άτομο ειναι αγνοούμενο", ανέφερε ο Gladys Berijiklian, επικεφαλής της κυβέρνησης αυτής της πολιτείας.

Μια φωτογραφία ενός παιδιού σε μια βάρκα. "Αυτή η φωτογραφία πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα κάθε εφημερίδας την πρώτη ημέρα αυτής της νέας δεκαετίας. Καλώς ήρθατε στο έτος 2020, στην Αυστραλία", γράφει ένας :

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications