Γρεβενά: Ξεσπά ο παππούς της 12χρονης - «Αν το ήξερα θα τους είχα καθαρίσει»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην πολύκροτη υπόθεση ασέλγειας 12χρονου κοριτσιού στα Γρεβενά από τον 45χρονο πρώην σύντροφο της μητέρας -και μάλιστα εν γνώσει της.

Την Τρίτη τόσο ο 45χρονος δράστης, όσο η μητέρα -που φέρεται να συναινούσε στη σ@ξουαλική κακοποίηση της κόρης της έναντι αμοιβής- κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών επικράτησε ένταση.

Οι κατηγορίες που αποδόθηκαν στον 45χρονο και στην μητέρα του κοριτσιού είναι γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος και συνεργεία της μητέρας στις πράξεις αυτές.

Ανάμεσα στους φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών αποδοκιμάζοντας τους δύο κατηγορουμένους, ήταν και ο παππούς της ανήλικης και πατέρας της 43χρονης, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πως η εγγονή του έχει κακοποιηθεί και ότι η κόρη του το γνώριζε.

«Αν το ήξερα θα τους είχα καθαρίσει και τους δύο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας, εγώ τις συντηρώ», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το 12χρονο κορίτσι φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την κόρη του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν σε διάσταση με την πρώην σύζυγό του. Ο 45χρονος φέρεται να βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Η μάνα είχε σχέση με αυτόν, εμείς αυτό ξέραμε. Λειτουργούσαν σαν οικογένεια. Το παιδί τον τελευταίο καιρό, από το καλοκαίρι και μετά, φερόταν κάπως παράξενα. Στα Γρεβενά τον είχαν δει πολλοί να την παίρνει από το φροντιστήριό της», δηλώνει στο Star, μία γυναίκα που βρίσκεται κοντά στις δύο οικογένειες.

«Με κολάκευσε με τα λόγια του»
Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη έχει δώσει δύο καταθέσεις. Μία στην αστυνομία και μία στον ανακριτή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Περιέγραψε τι βίωνε τους τελευταίους μήνες και αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η αποπλάνηση από τον κατηγορούμενο.
«Με κολάκευσε με τα λόγια του. Δε με απείλησε, δε με φόβισε… Ήθελα να πηγαίνω στο σπίτι του. Συνευρεθήκαμε τους τελευταίους δύο μήνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, ενώ την ώρα της σύλληψης στο σπίτι βρισκόταν και η 12χρονη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications