Πρώην γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας:Υπάρχουν εξωγήινα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο!

Ο Emery Smith, πρώην γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας. Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει αυτοψία περίπου σε 3.000 διαφορετικούς τύπους ανθρωποειδών.

Το 1990, μετά την υποβολή στρατιωτικών προγραμμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Emery άρχισε να δραστηριοποιείται στο USAF, στο Lackland AFB στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Πήγε στην Kirtland Air Base του Νέου Μεξικού, όπου εργάστηκε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Νοσοκομειακής Βάσης UNM για χειρουργική και παραϊατρική περίθαλψη.

Υπήρξε επίσης εκπαιδευτής HAZMAT, EMT, συντονιστής διαπραγμάτευσης τρομοκρατών, ειδικός ιατρικής πτήσης, χειρουργός τεχνολόγος, ειδικός χημικού πολέμου, ειδικός βιοτεχνολογικού πολέμου και ειδικός σε μονάδας της DECON.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πειράματα ήρθαν όταν εργάστηκε σε χωρισμένα υπόγεια εργαστήρια, όπου έκανε αυτοψία σε πάνω από 3.000 δείγματα "εξωγήινων", συμπεριλαμβανομένων περίπου 1200 σχεδόν άθικτων σωμάτων.

Είπε ότι προσωπικά ασχολήθηκε με πολλούς εξωγήινους, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα πλάσματα μπαίνουν στη διάστασή μας ως φως και μπορούν εύκολα να αλλάξουν το σχήμα και την πυκνότητα τους.

"Τα σκάφη τους μπορούν επίσης να αλλάξουν σχήμα, ακόμα και όταν οι εξωγήινοι βρίσκονται μέσα σε αυτά. Μπορούν να ταξιδέψουν πολύ γρήγορα και επίσης να εξαφανιστούν σε άλλα μέρη του σύμπαντος. "Λέει στο βίντεο.

"Φαίνεται ότι αυτοί οι εξωγήινοι έχουν μάθει να κάνουν τηλεμεταφορά ".

Η πλήρης συνέντευξη με τον Emery Smith παρακάτω...Σημείωση: Ενεργοποιήστε τον υπότιτλο με μετάφραση

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications