Φιλιππινέζος αποκεφάλισε γυναίκα επειδή «μιλούσε Αγγλικά» και καταβρόχθισε τον εγκέφαλό της

Ο Λόιντ Μπαγκτόνγκ, 21 ετών από τις Φιλιππίνες, συνελήφθη την Πέμπτη (05/12) για τον αποκεφαλισμό γυναίκας, τον εγκέφαλο της οποίας καταβρόχθισε

Ένας 21χρονος ονόματι Λόιντ Μπαγκτόνγκ συνελήφθη, την Πέμπτη (05/12), στην περιοχή Ταλισιάν των Φιλιππίνων για τη δολοφονία γυναίκας αγνώστων στοιχείων, την οποία αποκεφάλισε και καταβρόχθισε τον εγκέφαλό της.

Το αποκεφαλισμένο θύμα βρέθηκε δεμένο χειρότερα, σύμφωνα με το «Philippine Daily Inquirer» που επικαλείται αστυνομικές πηγές..

Οι αρχές υποπτεύονται ότι η πράξη έγινε την αυγή, λόγω του «φρέσκου» αίματος που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

«Ο ύποπτος υποστήριξε ότι σκότωσε το θύμα επειδή μιλούσε στα Αγγλικά», δήλωσε ο Μάριμπεθ Ραμόγκα, επικεφαλής της αστυνομίας Ταλισαγιάν, στην εφημερίδα «Inquirer» στις 5 Δεκεμβρίου, προσθέτοντας ότι η χρήση της γλώσσας «πιθανώς τον εκνεύρισε»..

Ο Μάριμπεθ Ραμόγκα αποκάλυψε ότι ο Λόιντ Μπαγκτόνγκ ομολόγησε το έγκλημα και παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και πεινασμένος, όταν αποφάσισε να αποκεφαλίσει τη γυναίκα, σύμφωνα με το «SunStar CDO».

Ο 21χρονος είπε, επίσης, ότι τελικά άφησε το κρανίο του θύματος σε μια τρύπα κοντά στο σπίτι του, αφού χρησιμοποίησε τον εγκέφαλο της γυναίκας ως γαρνιτούρα πάνω σε ρύζι.

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν, μεταξύ άλλων, ένα ύφασμα λεκιασμένο με αίμα, το οποίο πιστεύεται ότι είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του κεφαλιού της γυναίκας από το σπίτι του, το οποίο βρέθηκε περίπου 4 χλμ. μακριά.

Ο 21χρονος Λόιντ Μπαγκτόνγκ που κατηγορείται για τον αποκεφαλισμό γυναίκας στις Φιλιππίνες

Με βάση μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής, οι αρχές υποπτεύονται ότι o Λόιντ Μπαγκτόνγκ μπορεί να υποφέρει από μια ψυχική νόσο. Ωστόσο, ο 21χρονος κατηγορείται για δολοφονία και βρίσκεται υπό κράτηση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications