Φαντάσματα σε ένα νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο

Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια είναι πιο πιθανό να μοιάζουν με γιγαντιαίες πλωτές πόλεις, όπου υπάρχουν όλες οι ανέσεις. Κανείς δεν περιμένει να δει παράξενες σκοτεινές σκιές, διαφανείς σιλουέτες και άλλα περίεργα φαινόμενα στους διαδρόμους. Παρ 'όλα αυτά, αυτό συμβαίνει κατα καιρούς.

Μια τέτοια περίπτωση συνδέεται με ένα νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο με το αντίστοιχο όνομα "Norwegian Dawn". Αυτό το κρουαζιερόπλοιο κατασκευάστηκε το 2003 και ειδικεύεται στις κρουαζιέρες στην Καραϊβική, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής στο τρίγωνο των βερμούδων...

Αυτό το κρουαζιερόπλοιο έχει κομψές ευρύχωρες καμπίνες, εξαιρετική επίπλωση και ένα φάντασμα μιας γυναίκας να περπατά ανάμεσα σε όλη αυτή την πολυτέλεια. Από το 2002, τουλάχιστον δώδεκα επιβάτες έχουν δει αυτό το φάντασμα, και σύμφωνα με το μύθο, αυτή η γυναίκα έπεσε από πάνω κατάστρωμα στο κάτω κατάστρωμα και πέθανε από την πτώση.

Το πότε έγινε αυτό καθώς και λεπτομέρειες όπως σε ποιο έτος δεν είναι γνωστά. Επιπλέον, σε αυτό το σκάφος σε όλα αυτά τα χρόνια της ναυσιπλοΐας του έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα . Εκείνοι που είδαν το φάντασμα το περιγράφουν ως μια ημιδιαφανή σιλουέτα ενός νεαρού κοριτσιού με κοντά ξανθά μαλλιά.

Αυτό το φάντασμα εμφανίζεται κυρίως στο σημείο που φημολογείται ότι είχε σκοτωθεί γυναικά ακριβώς εκεί που έπεσε, μεταξύ του 9ου και του 10ου ορόφου του πλοίου .

Τις περισσότερες φορές, αυτό το κορίτσι βαδίζει γρήγορα στο διάδρομο προς την έξοδο και διαλύεται στον αέρα, αλλά μερικές φορές έχει παρατηρηθεί σε καμπίνες, ιδιαίτερα στις αίθουσες 9506, 10626 και 10628.

Ένας από τους τουρίστες με το ψευδώνυμο "Dustman" περιγράφει την συνάντηση του με αυτό το φάντασμα. Αυτός και η σύζυγός του ηταν στην καμπίνα 9506.

"Η γυναίκα μου, η οποία εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια, είπε ότι ένα κακό πνεύμα ζει στην καμπίνα μας. Σύμφωνα με αυτήν, είδε προσωπικά το ημιδιαφανές χέρι του να ανυψώνει την κουρτίνα ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και το σαλόνι για μερικά δευτερόλεπτα.

Εγώ ο ίδιος δεν έχω δει ποτέ αυτό το φάντασμα, αλλά πιστεύω την γυναίκα μου. Δεν υπήρχε οτιδήποτε άλλο περίεργο, αυτό το χέρι απλά εμφανίστηκε, σήκωσε την κουρτίνα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με άλλους τουρίστες, δεν θεωρούν αυτό το φάντασμα επικίνδυνο ή επιθετικό. Κάποιοι δήλωσαν ότι το κορίτσι φάντασμα συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει ότι ειναι νεκρό.

Η ακόλουθη ιστορία προέρχεται από έναν άλλον επιβάτη με το ψευδώνυμο "Kevin Crushing":
"Η οικογένειά μου πήρε δύο καμπίνες με ένα κοινόχρηστο μπαλκόνι - με αριθμούς 10626 και 10628. Η γυναίκα μου η Nancy και εγώ ήμασταν στην καμπίνα 10626 και η αδελφή μου Judy και ο φίλος της Rob βρίσκονταν στην καμπίνα 10528. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αφήναμε την πόρτα του μπαλκονιού ανοιχτή από το ένα δωμάτιο στο άλλο, και το βράδυ την κλείναμε.

Ένα βράδυ Παρασκευής ο Rob Ξύπνησε τη νύχτα και δεν είδε τη φίλη του κοντά του στο κρεβάτι είχε πάει στην άκρη.

Και όταν άνοιξε τα μάτια του για να δει που ηταν η Judy, είδε μια γυναίκα να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού τους με την πλάτη προς αυτόν. Αρχικά, της μίλησε νομίζοντας ότι ηταν Judy και ρώτησε: "Judy, τι κάνεις;" Κι εκείνη τη στιγμή, η αληθινή Judy, που βρισκόταν στην άκρη του κρεβατιού από πίσω του, μουρμούρισε "κοιμάμαι Φυσικά ".

Τότε ο Rob συνειδητοποίησε ότι αυτη στην άκρη του κρεβατιού δεν ήταν η Judy είχε κοντό ξανθό μαλλί και πίστεψε ότι ηταν η γυναίκα μου(είναι ξανθιά) η Nancy και ο Rob την ρώτησε :"Τι κανεις εδώ;" . Η γυναίκα δεν του απάντησε, αλλά η Judy μουρμούρισε πάλι "βλέπεις όνειρο;"

Στη συνέχεια, η γυναίκα φάντασμα σηκώθηκε από το κρεβάτι γύρισε και χαμογέλασε στον Rob ,και είδε ότι δεν ήταν ούτε η Nancy, αλλά κάποια άγνωστη, ηταν στον αέρα χωρίς να αγγίζει το πάτωμα με τα πόδια της, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο πουθενά ".

Εκτός από το κορίτσι με κοντά ξανθά μαλλιά, άλλα φαντάσματα έχουν εμφανιστεί επίσης στο κρουαζιερόπλοιο, πιθανώς ειναι αυτών που πέθαναν στο κρουαζιερόπλοιο. Ένα από αυτά τα φαντάσματα μπορεί να έχει σχέση με την κουζίνα του πλοίου, επειδή οι μάγειροι περιστασιακά παρατηρούν μια παράξενη σιλουέτα ενός άνδρα αργά το βράδυ.

Αυτό το φάντασμα στέκεται σε μια γωνία και είτε σκουπίζει το πάτωμα, είτε ξεφλουδίζει λαχανικά ή κάνει κάτι άλλο. Και όποτε το προσωπικό της κουζίνας προσπάθησε να τον πλησιάσει και να ρωτήσει ποιος ειναι, η σιλουέτα εξαφανίζεται.

Έχοντας διαβάσει τέτοιες ιστορίες, η διάσημη Amy Bruni από τη δημοφιλή εκπομπή "Ghostbusters" έστειλε την ομάδα της στο Norwegian Dawn. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από τη Νέα Ορλεάνη στο Μεξικό, κανένας από αυτούς δεν είδε φαντάσματα, αλλά μονο παραφυσική δραστηριότητα....

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications