Καλαμάτα: Eλεύθερη την 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Άφησαν ελεύθερη την 24χρονη που πέταξε το μωρό της. Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή ότι δεν το πέταξε μέσα στον κάδο.

Στον εισαγγελέα και στην ανακρίτρια, οδηγήθηκε σήμερα η 24χρονη Γεωργιανή, το νεογέννητο αγοράκι της οποίας βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα σε κάδο-πηγάδι βάθους τριών μέτρων.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, η 24χρονη από την Γεωργία τύλιξε το μωρό της με μια κουβέρτα, το έβαλε σε μια χάρτινη σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της Γεωργιανής κοπέλας, η νεαρή γυναίκα υποστήριξε σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή ότι βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης και δεν ήξερε τι έκανε.

«Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να το κάνω αναγκάστηκα. Θόλωσε το μυαλό μου. Δεν το πέταξα το παιδί μέσα στον κάδο το άφησα εκεί πάνω. Μόνη μου τα ξημερώματα πήγα στα σκουπίδια και το άφησα προκειμένου να το δει κάποιος και να το πάρει. Περίμενα για λίγη ώρα στη γωνία. Ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, περίμενα μήπως το πάρει κάνεις , είδα ότι δεν το πήρε. Γύρισα σπίτι ήπια ένα παυσίπονο και κοιμήθηκα».

Ύστερα από την μαραθώνια απολογία της που διήρκησε αρκετές ώρες εισαγγελέας και ανακρίτρια διαφώνησαν στην απόφαση και τελικά η 24χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ της απαγορεύτηκε να βγει από τη χώρα.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->