Άγιοι Θεόδωροι: Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά για τους ληστές που σκότωσαν την ηλικιωμένη

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό των ληστών που σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, το Σάββατο. Έρευνες πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών που σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, το Σάββατο, για να αρπάξουν ένα κόσμημα που φορούσε.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία φέρεται να έχει πραγματοποιήσει εφόδους και έρευνες σε πέντε καταυλισμούς Ρομά, σε Μέγαρα, Κορινθία και Δυτική Αττική, όπως μεταδίδει το newpost.gr. Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί από την Αττική έχουν μεταβεί στην Κόρινθο.

Στις προσπάθειες εντοπισμού των κακοποιών συμμετέχει ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στους Αγίους Θεοδώρους
Στους Αγίους Θεοδώρους ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή για τον χαμό της ηλικιωμένης γυναίκας. Η οικογένεια της δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν.

«Εγώ την είδα την μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της, κομμένη, σπασμένη», περιέγραψε ο γιος της.
Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι ληστές προσέγγισαν την άτυχη γυναίκα και με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να της αρπάξουν κάποιο κόσμημα. Όταν αυτή αντιστάθηκε, οι κακοποιοί δεν δίστασαν να τη σύρουν στον δρόμο, τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Σύμφωνα ωστόσο με μετέπειτα αναφορές, η γυναίκα έβαλε τις φωνές και όταν συγγενείς βγήκαν έξω, οι κακοποιοί πάτησαν γκάζι και τη χτύπησαν με το αυτοκίνητο, περνώντας από πάνω της!

Ανάλογη περιγραφή έδωσε και ο γιος της γυναίκας, μιλώντας στον Alpha.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά, σταματήσανε ένα αυτοκίνητο κι φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουνε από τον λαιμό να της πάρουν την αλυσίδα της. Την χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications