ΑΤΙΑ πετούν στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο? . Η NORAD ανακοινώνει τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, η NORAD ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου και των οδών που βρίσκονται δίπλα στο Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, λόγω πιθανής παραβίασης του εναέριου χώρου, η οποία μπορεί να προκλήθηκε από ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο που βρισκόταν πάνω από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο.

Την ίδια μέρα, ο Λευκός Οίκος και το κτίριο του Καπιτωλίου υπέστησαν μια σύντομη διακοπή ρεύματος.

Ένας εκπρόσωπος της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (North American Aerospace Defense Command – NORAD) δήλωσε στο NBC News ότι το αντικείμενο που προκάλεσε τον αποκλεισμό του εναέριου χώρου μπορεί να προκλήθηκε από “ένα σμήνος πουλιών ή ένα μετεωρολογικό μπαλόνι”.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η εκδήλωση “επιλύθηκε χωρίς συμβάν”. Παρά τις επίσημες ανακοινώσεις από υπαλλήλους της NSA και του Λευκού Οίκου, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν πείστηκαν από αυτές και θεωρούν ότι έγιναν στο πλαίσιο, για να ελαχιστοποιήσουν και να γελοιοποιήσουν το πραγματικό περιστατικό, καθώς η δική τους αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική

Κατά την πεποίθηση των ουφολόγων, είναι ανήκουστο να μην γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η NSA, η NORAD και κάθε άλλος υπεύθυνος, πότε εμφανίζεται ένα κοπάδι πουλιών στο ραντάρ ή ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, ώστε να χρειάζεται ή να μην χρειάζεται να αποκλείσουν τις εναέριες οδούς. Και δεν είναι ακόμη η πρώτη φορά που ανεξήγητες δραστηριότητες UFOs λαμβάνουν χώρα πάνω ή κοντά στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους.

Αλλά οι σχετικοί ουφολόγοι αναρωτήθηκαν ειρωνικά: από πότε ένα σμήνος πουλιών ή ένα μετεωρολογικό μπαλόνι μπορεί να προκαλέσει στο Λευκό Οίκο και στο Καπιτώλιο, μπλακ άουτ του ηλεκτρικού ρεύματος με επακόλουθο αποκλεισμό του εναέριου χώρου, θέτοντας σε εγρήγορση την NORAD;

Η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να εξηγήσει με γελοίους τρόπους – κατά την άποψη των ουφολόγων – την κατάσταση, λέγοντας ότι τα πτηνά παρατηρήθηκαν σε ένα παρωχημένο σύστημα ραντάρ, σε συνδυασμό με ένα συννεφιασμένο ουρανό και πολλά άλλα.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν ιδέα τι ήταν αυτό το αντικείμενο στο ραντάρ ή γνωρίζουν πολύ καλά και δεν τολμούν να το πουν, ισχυρίζονται διάφοροι ουφολόγοι.

Ο βρετανός ουφολόγος Scott Waring δήλωσε: ” Αυτή είναι μια απολύτως επίσκεψη εξωγήινων σκαφών. Τα UFOs εμφανίστηκαν στην Ουάσινγκτον ήδη από το 1952, όταν για αρκετές εβδομάδες από τις 12 Ιουλίου έως τις 29 Ιουλίου, τα αντικείμενα είχαν αρχικά παρατηρηθεί σε ραντάρ … όπως και τα UFOs αυτής της εβδομάδας. Στη συνέχεια, είδαν στο ραντάρ ότι οι κινήσεις του σκάφους δεν έμοιαζαν με τα συμβατικά, αλλά κινήθηκαν όπως δεν είχαν δει ποτέ τους. … Είμαι βέβαιος ότι το 1952 δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά και το 2019 δεν θα είναι η τελευταία.”

Λέγεται ότι η NORAD, μετά από αυτό το συμβάν, έστειλε τρία μαχητικά F16 για μια αναγνωριστική πτήση. Γιατί να το έκαναν, εάν επρόκειτο για ένα σμήνος από πουλιά ή ένα μετεωρολογικό μπαλόνι;

Ίσως είναι σημαντικό να προσθέσουμε σε όλα αυτά, πως νωρίτερα τον ίδιο μήνα, τρεις τεράστιους δακτυλιοειδείς δίσκους είδαν ραντάρ στις ΗΠΑ. Ήταν μητρικά σκάφη ή μετεωρολογικές ανωμαλίες;

Οι απόψεις όπως βλέπετε είναι αντικρουόμενες και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, σχετικά με το τι συνέβη, αφού παρακολουθήσετε και τα βιντεάκια που ακολουθούν, για να δείτε και να μάθετε περισσότερα:

WHITE HOUSE ON LOCKDOWN WITH STRANGE AIRCRAFT IN AREA, SNIPERS ON THE ROOF!

A mysterious radar-detected ‘Slow-moving Blob’ Caused White house lockdown

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications