Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό της»  - video

Ληστές σκότωσαν ηλικιωμένοι στους Αγίους Θεοδώρους αφού προσπάθησαν να της αρπάξουν κόσμημα. Όταν η γυναίκα αντιστάθηκε, οι κακοποιοί τη χτύπησαν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων για τα όσα συνέβησαν στους Αγίους Θεοδώρους το μεσημέρι του Σαββάτου με ληστές να σκοτώνουν ηλικιωμένη γυναίκα έχοντας προσπαθήσει να αρπάξουν ένα κόσμημα που φορούσε.

«Εγώ την είδα την μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της, κομμένη, σπασμένη», περιέγραψε ο γιος της γυναίκας.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι οι κακοποιοί ξεγέλασαν τη μητέρα του για να βγει έξω από το σπίτι της οικογένειας στους Αγίους Θεοδώρους.

«Κυρία, κυρία», φώναξαν. «Έφτασε η μάνα μου μέχρι την είσοδο, την τράβηξαν έξω κι έγινε ό,τι έγινε», είπε ο γιος της.

Πώς οι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Ασαφή παραμένει ο τρόπος που οι αδίστακτοι ληστές σκότωσαν την ηλικιωμένη. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ληστές προσέγγισαν την άτυχη γυναίκα και με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να της αρπάξουν κάποιο κόσμημα. Όταν αυτή αντιστάθηκε, οι κακοποιοί δεν δίστασαν να τη σύρουν στον δρόμο, τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές και συγγενείς της βγήκαν έξω, οι κακοποιοί πάτησαν γκάζι και παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την με το αυτοκίνητο και περνώντας από πάνω της.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του

«Πήγαν να την πνίξουν με την αλυσίδα. Την χτυπήσαν άσχημα. Βγήκαν ο άνδρας της και ο γιος της έξω να πάνε να δουν. Οι ληστές για να φύγουν από τον φόβο τους φύγαν, με το αμάξι και την πάτησαν από πάνω», περιέγραψε μάρτυρας, μιλώντας στο Open. Ο σύζυγος και ο γιος της που έτρεξαν να βοηθήσουν, παρακολουθούσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τους κακοποιούς να εξαφανίζονται.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications