Βίντεο- Διαμαρτυρία για τον εποικισμό της χώρας στους Κήπους του Έβρου - Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω - τώρα ειναι αργά, από το 2014 έπρεπε να είχαν ξυπνήσει, εφόσον έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μεσώ ίντερνετ, πριν το ίντερνετ είχαν μια δικαιολογία δεν ειχαν πρόσβαση σε πληροφορίες για να καταλάβεις τι γίνεται, από το 2010 και μετά δεν έχουν καμιά δικαιολογία!

Και τι κάνουν από τότε? πατάνε like σε σελίδες συμμοριτών! και οχι μονο αυτό έχουν κάνει δεδομένα τα ψεμματα τους που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική! και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση...

Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κείμενα συμμοριτών που στάζουν υποκρισία και ψέμα από παντού τότε τρία πράγματα συμβαίνουν : είτε είσαι ελληνόφωνος με παρόμοια "λογική" συμμοριτών, και αδίσταχτος που παριστάνεις τον πατριώτη και τον σούπερ απόγονο αρχαιων(όπως κάνουν πολλοί Νεοέλληνες με ελληνικές σημαίες επι χρονιά του copy paste ότι βρουν με μονο σκοπό να έχουν κόσμο), είτε άπλα είσαι Νεοέλληνας που φυσικά δεν έχεις καμια σχέση με αρχαίους όπως θέλεις να νομίζεις που ηταν συγκεκριμένο γένος, και ξεχωρίζεις ακόμα στο χαρακτήρα, όπως έδειξε και προσωπική ερευνά, μεταξύ άλλων κάτι τέτοιοι "πατριώτες " ειναι και κατώτεροι τον περιστάσεων, τι να το κάνεις τον "πατριώτη" όταν ειναι ηλίθιος και επι χρονιά διαδίδει προπαγάνδες και παρασύρει τους πάντες??? (φυσικά ένας άλλος Νεοέλληνας δεν βλέπει καμιά διάφορα)

Είτε έχεις πέσει στο επίπεδο όλων των προηγούμενων, (σε αυτό βοηθούν οι Νεοέλληνες, το κάθε τσογλάνι και ο κάθε ηλίθιος Νεοέλληνας παριστάνει τον πατριώτη επι χρονιά για να έχει κόσμο στην σελίδα του με copy paste οτι βρει μαζί με προπαγανδες αφου αυτοι οι ύπουλοι συνήθως δεν έχουν ούτε ένα δικό τους post αλλα έχουν κόσμο γιατί βάζουν πιασιάρικα εθνικά post) δυο μαλιστα πατριώτες για τον όχλο σελίδες στην πρώτη θέση ανήκουν σε αυτή την κατηγορία νεοελλήνων το τι προπαγανδες συμμοριτών και ηλιθιότητες βάζουν επι χρόνια δεν λέγεται, από την μια έγκυρες πήγες συμμοριτών και από την άλλη Νεοέλληνες! άντε πες μετά εσύ στον όχλο οτι δεν ειναι έτσι, (που κανονικά θα έπρεπε να τα είχε βρει μόνος του βάση λογικής ), όταν είσαι ένας και ειναι 100 Νεοέλληνες που λένε ακριβώς τις ίδιες ηλιθιότητες, μονο ο κακός θα γίνεις! αυτό το βιώσαμε μάλιστα.

Ένας εξ αυτών από το 2011 που παριστάνει τον πατριώτη βάζει και copy paste κείμενα συμμοριτών! ο οποιος δεν εχει καμιά ενόχληση στην αναζήτηση google ακριβώς γιατί αναπαράγει προπαγανδες επι χρονιά και ειναι "χρήσιμος ηλίθιος πατριώτης"....

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στους Κήπους του Έβρου

Στο βίντεο ο χαιρετισμός του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννιδη στην εκδήλωση διαμαρτυρίας ,κατά του εποικισμού της πατρίδας μας, στο τελωνείο των Κήπων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications