Εικόνα από το σημείο προσγείωσης ενός UFO στη Βραζιλία το 1995 (vid)

Οι ψαράδες Fernando Beserra και Wilson da Silva Oliveira ηταν σε ένα νησί που ονομάζεται Ilha do Major, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν είδαν ένα UFO να εκπέμπει φως κίτρινης απόχρωσης, να πετάει από πάνω τους.

Την 1η Οκτωβρίου του 1995, οι ψαράδες Fernando Beserra και Wilson da Silva Oliveira δηλώσαν ότι αρχικά όταν το είδαν από μακριά νόμιζαν ότι ήταν ένα μπαλόνι, αλλά όταν το αντικείμενο τους πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα, ήταν πεπεισμένοι ότι ήταν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Φοβισμένοι από το έντονο φως μπήκαν στη βάρκα τους με σκοπό να φύγουν από το σημείο,το μυστηριώδες αντικείμενο προσγειώθηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά τους και διπλά σε ένα μικρο ποτάμι.

Μέτα από τόσα χρονιά εμφανίστηκαν φωτογραφίες της συνάντησης, να δείχνουν σημάδια στο έδαφος σε κυκλικό σχηματισμό.Ένας από τους ψαράδες ζωγράφισε πως ηταν το UFO, και φαίνεται οτι ηταν το τυπικό σχήμα των UFO .

Ο Fernando δήλωσε: "σχεδόν πέθανα από τον φόβο μου και κρύφτηκα στην βάρκα. "
Και πρόσθεσε: "Όταν βρισκόταν πάνω από τα κεφάλια μας, άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε. Στο κάτω μέρος του UFO υπήρχαν διάφορα περιστρεφόμενα φώτα".

«Κάναμε περίπου 10 προσπάθειες μέχρι να ξεκινήσει ο κινητήρας για να φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Και είδαμε ότι τα UFO είχε προσγειωθεί στο μικρο νησί διπλά σε ένα μικρό ποτάμι.»

Μετά την τρομάρα τους,λένε ότι επέστρεψαν στα σπίτι τους και το είπαν στους συγγενείς τους, αλλά δεν μπορούσαν να κοιμηθούν και πήραν ηρεμιστικά φάρμακα για να ηρεμήσουν.

Την αυγή της επόμενης μέρας, ισχυρίζονται ότι επέστρεψαν στο σημείο και παρατήρησαν ένα κυκλικό σχήμα διαμέτρου 5,5 μέτρων στο σημείο που το "διαστημόπλοιο" είχε προσγειωθεί, και η βλάστηση είχε καεί και ηταν στριμμένη και πεπλατυσμένη δεξιόστροφα, βρέθηκαν επίσης τέσσερα σημάδια σαν ορθογώνια πόδια στήριξης του αντικειμένου, με 10 x 15 cm, και βυθίστηκαν σε βάθος 1,50 cm στο έδαφος.

Οι ψαράδες επέστρεψαν και ανέφεραν τι είδαν στους δημοσιογράφους της βραζιλιάνικης εφημερίδας "The Tribuna". Οι εμπειρογνώμονες του Εθνικού Ινστιτούτου αεροδιαστημικών Φαινόμενων (INFA) πήγαν στο σημείο προσγείωσης, ελήφθησαν δείγματα εδάφους και βλάστησης, καθώς της γύρο περιοχής.

Στη συνέχεια, έγινε ένα σχέδιο του UFO από έναν από τους ψαράδες.
Σύμφωνα με λεπτομερή έκθεση της INFA, το UFO δεν είχε ήχο και το φως από το αντικείμενο ήταν τόσο έντονο που οι ψαράδες μπορούσαν να δουν καβούρια να βγαίνουν από τις τρύπες τους στην όχθη του ποταμού από την έντονη θερμότητα.

Η έκθεση την χαρακτηρίστηκε ως στενή συνάντηση δεύτερου τύπου, λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών:
* Μηχανική επίδραση, που χαρακτηρίζεται από τα σημάδια στο έδαφος και την σπασμένη βλάστηση στον ίδιο σημείο. Η βλάστηση είχε καεί πιθανώς από τη θερμότητα των φώτων στο UFO:
* EM (ηλεκτρομαγνητικά)Προκάλεσαν τη διακοπή της ομαλής λειτουργίας του κινητήρα της βάρκας(συνηθισμένο σε περιπτώσεις UFO). Στη συνέχεια, τα ηλεκτρικά εξαρτήματα του σκάφους, όπως ο εναλλάκτης, υπέστησαν ζημιά και τα μεταλλικά μέρη του σκάφους έδειξαν έντονη διάβρωση που δεν υπήρχε πριν από την συνάντηση με το UFO.
* Φυσιολογική επίδραση στους μάρτυρες. Και οι δύο μάρτυρες παραπονέθηκαν για ερεθισμό των οφθαλμών και διάρροια. Τα δείγματα εδάφους υποβλήθηκαν σε ανάλυση για πιθανές μεταβολές στο ρΗ. Ωστόσο, δεν αποκάλυψαν τίποτα.

Αυτή ειναι η πτυχή της υπόθεσης που συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές της Βραζιλίας.
Οι ερευνητές με βάση το βάθος που είχε το κάθε "πόδι" προσγείωσης υπολόγισαν ότι το UFO ηταν περίπου 25 κιλά , αλλά πίστευαν ότι το UFO ήταν πολύ βαρύτερο και δεν άφησε όλο το βάρος του στο μαλακό έδαφος.
Για τους ερευνητές ήταν σαφές ότι αυτο που προσγειώθηκε εκεί δεν ήταν ελικόπτερο. Η Στρατιωτική Αεροπορική Βάση Santos δήλωσε ότι δεν υπήρχαν ελικόπτερα στην περιοχή εκείνη την εποχή.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications