Τραγωδία στην Κατερίνη: Ακαριαίος ο θάνατος μητέρας και κόρης

Ο χρόνος θανάτου μητέρας και κόρης προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για την τραγωδία στην Κατερίνη, όπου μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πριν από την πτώση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος των δύο γυναικών ήταν ακαριαίος, με τις σορούς τους να φέρουν πολλαπλές, βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, από την πτώση και την πρόσκρουση. Το αυτοκίνητο η Αστυνομία το βρήκε με τη βοήθεια drone σε γκρεμό, δίπλα στην Εθνική Οδό Κατερίνης - Ελασσόνας, εννέα μέρες μετά την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

Ο χρόνος θανάτου μητέρας και κόρης προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αβάσιμες φήμες πως στις 14 του μήνα, η μητέρα είχε δήθεν θεαθεί να οδηγεί το αμάξι στην Κατερίνη. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας της 17χρονης έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Ο καβγάς πριν από την εξαφάνιση
Μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο πατέρας αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας γείτονάς τους είχε έντονο καβγά με τη σύζυγό του και εκείνη μπήκε εκνευρισμένη στο αυτοκίνητό του μαζί τη Μαρία-Ιωάννα.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα, γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία-Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Η γιαγιά της 17χρονης μίλησε από την πλευρά της στο Star, υποστηρίζοντας ότι η άτυχη γυναίκα είχε πει πριν την αναχώρησή της: «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications