Πολλές μητέρες σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι βλέπουν μη φυσιολογικές οντότητες δίπλα στα μωρά τους (vid)

Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο και ακόμη και τρομακτικό αλλα από τοτε που άρχισαν και έβαζαν κάμερες παρακολούθησης μωρών πολλές μητέρες σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι βλέπουν μη φυσιολογικές οντότητες δίπλα στα μωρά τους!

Έχουμε βάλει παλιότερα σχετικό βίντεο, αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις. "Ήταν ένα φθινοπωρινό βράδυ της Παρασκευής, μετά από ένα μπάνιο και ντυμένος με πυτζάμες οι 2 γιοι μου 4 χρόνων, κοιμούνται ήδη στα κρεβάτια τους," γράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος Aimer O'Hagan.

"Εκείνη τη στιγμή βρισκόμουν στον καναπέ και παρακολουθώ μια τηλεοπτική σειρά, παρατηρώντας ταυτόχρονα τον μόνιτορ απο την κάμερα παρακολούθησης μωρών, παρατήρησα κατι το περίεργο: τρία μικρά πράσινα φώτα σαν πυροτέχνηματα ακριβώς πάνω από το κρεβάτι του Donnchy.Κοίταξα από μια άλλη οθόνη και έδειχνε ένα παράξενο φως, και στη συνέχεια είδα το μωρό "διπλό".

Σας εγγυώμαι ότι όταν πήγα στην κρεβατοκάμαρά τους και άνοιξα την πόρτα, δεν είδα με τα μάτια μου αυτά τα πράσινα «φώτα». Ήταν ορατά μόνο στην οθόνη, μονο μεσώ την κάμερας. Δεν έχω δει ποτέ αυτά τα πράσινα φώτα οπουδήποτε. Έχουμε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων, χτισμένο τον 19ο αιώνα δίπλα στα σύνορα της Σκωτίας. Αυτά τα "φώτα" δεν εμφανίζονται κάθε βράδυ, αλλά τα βλέπουμε τουλάχιστον τρεις φορές το μήνα.

"Αρχικά, πίστευα ότι το πρόβλημα ηταν κάποιο είδος ηλεκτρικής παρεμβολής στην κάμερα η οθόνη δυσλειτουργούσε, ήμουν πεπεισμένος ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα, και δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα. Αυτό συνέβαινε μέχρι που είδα ένα παρόμοιο βίντεο στο Instagram ".

Αυτά είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά περίεργα φαινόμενα που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο σχετικά με περίεργα φώτα σε μωρά η και φαντάσματα....

Στο βίντεο του 2016, ένα μικρό αγόρι που ονομάζεται Connor συμπεριφέρεται παράξενα. Κλαίει δυνατά και απλώνει τα χέρια του προς κάποιον αόρατο, συνεχίζει κλαίει και για κάποιο λόγο τα μάτια του λάμπουν. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα,ξαφνικά πέφτει πίσω στην κούνια.

Σύμφωνα με τον Μίτσελ Μάνσφιλντ, μια παράξενη μπάλα φωτός που καταγράφηκε στο παρακάτω βίντεο εμφανίστηκε πάνω από την κούνια του γιου του περίπου την ίδια ώρα στις 11 μ.μ. για αρκετές εβδομάδες, αιωρούνταν πάνω από την κούνια για περίπου μία ώρα, και μετά εξαφανιζόταν.

Ο Jade Yates από την Αυστραλία είδε κάτι πολύ πιο απόκοσμο. Ξαφνικά, στην αριστερή πλευρά της κούνιας εμφανίστηκε μια σκοτεινή φιγούρα με ένα λευκό στρογγυλό κεφάλι. Για μερικά λεπτά στάθηκε εκεί και το κεφάλι του "κοίταζε προσεκτικά" το μωρό.

Μια μητέρα έγραψε ότι αποφάσισε να μην αγοράσει μια κάμερα παρακολούθησης μωρών, καθώς είχε ακούσει ότι θα άρχιζε να καταγράφει παραφυσική δραστηριότητα. Όταν διάβασε πολλές αναρτήσεις σε διάφορα φόρουμ σχετικά με την μητέρες και μωρά, βρήκε ακόμα περισσότερες παρόμοιες ιστορίες.

«Την ημέρα που η επιστήμη αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία από ό,τι σε όλες τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.» Nikola Tesla

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications