Καμίνια: «Θα γίνουμε όλοι καλά» λέει η μητέρα που δέχτηκε οκτώ μαχαιριές από την κόρη της που εκδηλώθηκε

Σε σπληνεκτομή υπεβλήθη η μητέρα που δέχθηκε επίθεση, την Πέμπτη τα ξημερώματα, από την 14χρονη κόρη της, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στα Καμίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, που δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, μετά το χειρουργείο είναι καλά στην υγεία της, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η μητέρα, που διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, φέρεται ότι επικοινώνησε με τα παιδιά της. «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια της στα συγγενικά της πρόσωπα, που την επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν το ένα από τα δύο δίδυμα κορίτσια πετάχθηκε από το κρεβάτι του, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, όπου άρπαξε ένα μοβ μαχαίρι με λάμα 23 εκατοστών και στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν η μητέρα της σε ράντσο και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η μητέρα του κοριτσιού, με αίματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια την δεύτερη κόρη της, που ξύπνησε, κατάφερε να πάρει το μαχαίρι που κρατούσε η δίδυμη αδερφή της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

«Θεέ μου τι έκανα!», μονολογούσε η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της, που φαινόταν να τα έχει χαμένα, ενώ τηλεφώνησε στον σύντροφο της μητέρας της, που μένει κοντά, για να βοηθήσει.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τόσο τη μητέρα, όσο και το παιδί, που διακομίσθηκε στο Παίδων.

Το κορίτσι συνελήφθη και την εξέτασε παιδοψυχολόγος στο Παίδων. Και στον ψυχολόγο φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει. Ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά τη μοιραία νύχτα παιχνίδια στο τάμπλετ.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η οικογένεια ήταν συγκροτημένη και ποτέ δεν είχε δώσει αφορμές για δεύτερες σκέψεις.

Οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια.

Ακόμα και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων που είδαν το παιδί και εξετάζουν την υπόθεση έχουν εκπλαγεί με όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στα Καμίνια.

Η 14χρονη πάντως και σε εκείνους έλεγε συνέχεια ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα έκανε, σιγά μην "θυμόταν", κλασική περίπτωση εκδήλωσης της αληθινής φύσης τους, ειναι παρόμοιο όπως όταν τους μεθύσεις και εκδηλώνουν την βίαιη ράτσα τους, ειδικά σε πόλεμο όταν δεν θα έχουν επιπτώσεις σφάζουν ως τέρατα, (όπως έκανε η ράτσα τους το 40 που την βάφτισαν δήθεν ιδεολογία )...

Mια άλλη πήγε να σφάξει την ίδια της την αδελφή , οι φερόμενοι ψυχολόγοι στην κοσμάρα τους, και λένε ηλιθιότητες του τύπου είχε δήθεν άσχημα παιδικά βιώματα γιαυτό κάποιος έγινε εγκληματίας πχ, και τέτοιες ηλιθιότητες, όπως τους εχουν μάθει από σχόλες για να αποκρύψουν αλλά, όπως ότι καμιά σχέση δεν έχει ο χαρακτήρας με το πως θα μεγαλώσει κάποιος, γιαυτό βλέπεις αδελφια που μεγάλωσαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το ένα από αυτά που έχει το σπόρο του σατανά(έτσι ξέρετε το κακό) να ειναι αγρίμι και το άλλο οχι. Αυτά τα "άτομα" έχουν 50 φόρες πάνω απο το φυσιολογικό να εκδηλώσουν βίαιη συμπεριφορά(βλέπε ξύλο σε γυναίκες κτλ) και ειναι εγκληματικά στοιχειά από την γέννηση τους.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications