Καθηγήτρια κατηγορείται για στοματικό σε μαθητή της - Είχε βγει «Καθηγήτρια της Χρονιάς» - Βίντεο

Μια καθηγήτρια στο Τέξας που είχε αναδειχθεί «Καθηγήτρια της Χρονιάς» στην περιφέρειά της κατηγορείται ότι έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στην τάξη, σύμφωνα με τις αρχές της αμερικανικής πολιτείας.

Η 36χρονη Ράντι Τσαβερία δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο Γυμνάσιο το Round Rock, αλλά την περασμένη Τρίτη συνελήφθη μετά την καταγγελία από μαθητή της στην αστυνομία ότι του έκανε 2 φορές στοματικό τον Οκτώβρη, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που περιήλθε στο KVUE.

Γραπτά μηνύματα μεταξύ του μαθητή και της Τσαβερία επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες του εφήβου, σύμφωνα με τους ερευνητές στην υπόθεση.

Η καθηγήτρια υπό το βάρος των κατηγοριών παραιτήθηκε από τη θέση της στις 19 Νοέμβρη, αφού οι γονείς πληροφορήθηκαν για την ανάρμοστη σχέση, σύμφωνα με τις αναφορές του σταθμού.

«Η ασφάλεια είναι βασική προτεραιότητα στο Γυμνάσιο Round Rock και στην σχολική περιφέρεια του Round Rock», έγραψε σε επιστολή του ο διευθυντής του γυμνασίου, Ματ Γκροφ.

«Ο πιο σημαντικός ρόλος του δασκάλου είναι να βοηθά στο σχηματισμό των μελλοντικών γενεών ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας», είχε δηλώσει η Τσαβερία νωρίτερα φέτος το Μάιο όταν παραλάμβανε το βραβείο της «Καθηγήτριας της Χρονιάς» στην σχολική της περιφέρεια.

«Περισσότερο από κάθε σχολικό πρόγραμμα, διδάσκω τους μαθητές μου, ελπίζοντας ότι θα βγουν από την τάξη σκεπτόμενοι τρόπους να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία και να επηρεάσουν τις ζωές άλλων προς το καλύτερο», είχε αναφέρει η Ράντι Τσαβερία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 36χρονη καθηγήτρια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, αφού παραδόθηκε στις αρχές, με τις κατηγορίες της ανάρμοστης σχέσης μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, σύμφωνα με το KVUE.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications