Συμβόλαιο θανάτου 100.000 ευρώ η μαφιόζικη δολοφονία στο Χαϊδάρι, εκτιμά η Αστυνομία...

Συμβόλαιο θανάτου που αγγίζει τις 100.000 ευρώ φαίνεται πως ήταν η δολοφονία του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι, με βάση τις νέες αποκαλύψεις για τα στοιχεία που συγκεντρώνει σχετικά με την υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, η εκτέλεση του 49χρονου διήρκεσε 4 δευτερόλεπτα και δεν αποκλείεται οι δράστες να έκαναν και πρόβα της επίθεσης πριν να δολοφονήσουν το θύμα με καλάζνικοφ. Επαγγελματίες δολοφόνοι από το εξωτερικό εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου με τον ηθικό αυτουργό να τους δίνει 100.000 ευρώ, προκειμένου να «βγάλουν από τη μέση» τον επιχειρηματία. Οι εκτελεστές φορούσαν σκούρα ρούχα και κράνη και επέβαιναν σε μια σκούρα μηχανή, το δρομολόγιο της οποίας μέχρι το σημείο της επίθεσης στη Λεωφόρο Αθηνών, δεν έχει ακόμη χαρτογραφηθεί από την αστυνομία.

Ο επαγγελματισμός των δραστών φαίνεται από το ότι προσέγγισαν το αυτοκίνητο του θύματος από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ο συνεργός κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Οι κινήσεις αυτές μαρτυρούν εμπειρία σε τέτοιες ενέργειες και στη χρήση του όπλου, που δεν παραπέμπουν σε ερασιτέχνες.

Δείχνει επίσης ότι οι εκτελεστές υπολόγισαν πως το θύμα μπορεί να είχε μαζί του συνοδεία. Αξιωματικοί της Αστυνομίας εικάζουν πως είναι πολύ πιθανό να ανοίξει νέος «κύκλος αίματος» μετά την εκτέλεση του Δημήτρη Μάλαμα στο Χαϊδάρι. Το θύμα είχε παρελθόν με τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών σχετικά με τις οποίες είχε κατηγορηθεί. Φαινόταν να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ως εισαγωγέας καφέ και ταυτόχρονα, φέρεται να διατηρούσε χαρτοπαιχτικές λέσχες. Το 1998 είχε εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία με κύκλωμα προστασίας σε λέσχες και κέντρα διασκέδασης.

Στην ίδια υπόθεση περιλαμβανόταν το όνομα του στενού φίλου του θύματος και πρώην Εκαμίτη, Σπύρου Παπαχρήστου, ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Μαίου του 2018 στην Παλλήνη. Μετά από αυτό το συμβάν λέγεται ότι ο Μάλαμας είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του πως φοβόταν για τη ζωή και γι΄ αυτό είχε πάντα μαζί του συνοδεία. Το συμβόλαιο θανάτου για τον Δημήτρη Μάλαμα φημολογείται πως ήταν το πιο ακριβό μετά από αυτό για τον Βασίλη Στεφανάκο..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications