Σκότωσε την έγκυο γυναίκα του επειδή δεν του είχε φτιάξει βραδινό

Η έγκυος γυναίκα του δεν του είχε ετοιμάσει το βραδινό του κι εκείνος την έδειρε μέχρι θανάτου, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

Η 22χρονη Αμινάτα Κα γύρισε στο σπίτι της στα προάστια του Ντακάρ της Σενεγάλης, το βράδυ της Τετάρτης, εξαντλημένη από τις εξετάσεις που είχε κάνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσει την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AFP, η Αμινάτα ήταν τόσο κουρασμένη, που δεν ήταν σε θέση να ετοιμάσει το φαγητό του 30χρονου άντρα της και αυτό ήταν κάτι που πλήρωσε με τη ζωή της.

Ο άντρας της την έδερνε επί δύο ώρες ασταμάτητα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της κι υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, την είχαν ειδοποιήσει οι γείτονες ακούγοντας τις κραυγές του θύματος, για να βρουν το άψυχο σώμα της εγκύου γυναίκας. Ο σύζυγός της, είχαν παντρευτεί μόλις 2 μήνες πριν, συνελήφθη επιτόπου.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, η Αμινάτα έτρωγε καθημερινά ξύλο. Το πρόσωπό της, συχνά, ήταν γεμάτο μελανιές. Για τρεις μέρες συνεχόμενα, λένε οι γείτονες, άκουγαν τον άντρα της να τη δέρνει κάθε βράδυ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μάη του 2019, το υπουργείο για τα δικαιώματα των γυναικών στη Σενεγάλη κατήγγειλε την έξαρση της έμφυλης βίας κατά γυναικών και κοριτσιών στη χώρα, μετά τη δολοφονία δυο νεαρών γυναικών.

Αυτά τα εγκλήματα ξεσήκωσαν φωνές για την επαναφορά της θανατικής ποινής που καταργήθηκε στη χώρα το 2004.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications