Τουρκία: Σκότωσε τη γυναίκα του και την πέρασε από μηχανή του κιμά -Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σοκαρισμένο είναι το ακροατήριο σε δικαστήριο στην Τουρκία από την ομολογία ενός άνδρα που εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια πώς σκότωσε την σύζυγό του και την πέρασε στην συνέχεια, από μηχανή του κιμά.

Η δολοφονία της Τζεμιλέ Ερτούκογλου, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, έγινε πέρυσι στις 28 Νοεμβρίου και σήμερα ξεκίνησε η δίκη στην Μερσίνα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο κατηγορούμενος, σύζυγός της Μουσταφά Ερτούκογλου απολογούμενος, ανέφερε στο δικαστήριο όλες τις λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον απάτησε, στη συνέχεια την κάλεσε στο σπίτι με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους για να της δώσει δώρο, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά.

Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε.

Οι λεπτομέρειες ήταν τόσο τρομακτικές, που ακόμη και ο δικαστής δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από όσα άκουσε, ενώ η αδερφή του θύματος ζητά να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη. Την ίδια ώρα, μία φίλη της άτυχης γυναίκας κατέθεσε πως ήθελε να χωρίσει τον σύζυγό της επειδή ασκούσε βία επάνω της αλλά και εξαιτίας χρεών.

Ο κατηγορούμενος με την σύζυγό του και το παιδί τους

Να σημειωθεί πως στην δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου. 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications