Το «ρατσιστικό αμόκ» του επικεφαλής του μπάρμπεκιου στα Διαβατά συμφωνα με συμμορίτες  -video

Διοργανωτής μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Οι μετανάστες δεν είναι τόσο πεινασμένοι, έχουν iPhone, και ανέβασαν βίντεο με τίτλο "Το ρατσιστικό αμόκ του επικεφαλής του μπάρμπεκιου στα Διαβατά" και αυτό το τίτλο έχει βάλει και μια "έγκυρη πηγή" συμμοριτών .

Η οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» κάλεσε σε μπάρμπεκιου έξω από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά με «άφθονο κρέας και αλκοόλ».

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο μπάρμπεκιου στα Διαβατά απέναντι από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, εμφανίζονται οι διοργανωτές, με τον επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες» Δημήτρη Ζιαμπάση να κατηγορεί την πολιτεία για καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του ζητήματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open έκανε λόγο για πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη βόρεια Ελλάδα.

Ερωτηθείς για το πού αποσκοπεί η πρωτοβουλία του μπάρμπεκιου, είπε ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες «δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με iPhone, με WiFi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσει».

«Οι περισσότεροι έρχονται από τυχοδιωκτικό σκοπό» σημείωσε «δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους» και ζήτησε να σταματήσει ο «επιλεκτικός ανθρωπισμός».

Τέλος, ανέφερε ότι «αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Όπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και μετά βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications