Σε ένα σπίτι στην Ουαλία βρωμάει σάπιο κρέας λόγω της «πύλης σε έναν άλλο κόσμο»?

Ο Steph Harper και η μεγάλη οικογένειά του ζουν σε ένα σπίτι στη Βόρεια Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία) και από το 2008 μη φυσιολογικά φαινόμενα άρχισαν να συμβαίνουν σε αυτό, πρόσφατα το σπίτι τους άρχισε να μυρίζει σάπιο κρέας.

Το σπίτι του Harper ειναι με δύο υπνοδωμάτια και μοιάζει με ένα τυπικό εξοχικό σπίτι, αλλά κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει σε αυτό. Ο ίδιος ο Steph Harper, και η γυναικά του μητέρα τεσσάρων παιδιών, πιστεύει ότι στο σαλόνι αυτού του σπιτιού υπάρχει μια «πύλη σε άλλο κόσμο ».

Στο σπίτι συχνά αρχίζει να μυρίζει άσχημα όπως σάπιο κρέας, και εμφανίζονται πρασινωπό-μπλε σφαίρες βλεπε πάρα κάτω εικόνα.

Τα παράξενα φαινόμενα ξεκίνησαν τρεις μήνες μετά τη μετακόμιση του Harpers σε αυτό το σπίτι το 2008.
"Εκείνο το πρωί, ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν στο σπίτι, βρισκόμουν στο κρεβάτι στην πάνω κρεβατοκάμαρα και ξαφνικά ακούστηκε ένας ισχυρός χτύπος στους τοίχους. Τώρα κοιτώντας πίσω, καταλαβαίνω ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή ", λέει η γυναίκα.

Ένα μήνα μετά από αυτό το συμβάν, ο Steph απέκτησε ένα δεύτερο παιδί. Μετά από αυτό, οι περίεργοι θόρυβοι στο σπίτι τους έγιναν πιο συχνοί και ήταν σίγουροι ότι αυτοί δεν ήταν φυσικοί ήχοι ενός παλιού σπιτιού.

"Κάποτε στις μέρες μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάτι σαν να άρχισε να χτυπά δυνατά τους τοίχους και οι ήχοι έγιναν πιο δυνατοί .Εκείνη τη νύχτα πήγαμε να κοιμηθούμε στο σπίτι της μητέρας μας. Η επόμενη μέρα ο Colin (ο πρώτος γιος τους, ο οποίος είναι ήδη ενήλικος ).Έψαξε ολόκληρο το σπίτι και σε διάφορα σημεία για να βρει από πού θα μπορούσε να προελέγχονται τα κτυπήματα .

"Όταν άρχισε να χτυπάει το κιγκλίδωμα στα σκαλοπάτια, ακούγαμε τον ίδιο ήχο. Έτσι υποθέσαμε ότι κάποιος εκείνο το βράδυ χτυπούσε το κιγκλίδωμα. "

Έκτοτε, τόσα πολλά ασυνήθιστα υπερφυσικά φαινόμενα έχουν συμβεί στο σπίτι και αρχισαν να εξαφανίζονταν πράγματα συνεχώς στο πουθενά, και οι δυσάρεστες μυρωδιές σάπιου κρέατος ειναι το τελευταίο.

Κάποτε, όταν ο Steph ήταν στην κουζίνα, είδε ένα πλήθος ανθρώπων με παλιά στρατιωτική στολή από το παράθυρο. Οι στρατιώτες φαντάσματα έκαναν σιωπηλή πορεία και πέρασαν από το σπίτι του και εξαφανίστηκαν. Όταν βγήκε στο δρόμο να τους δει καλυτερα δεν υπήρχαν .

"Τα αγγεία πέφτουν συνεχώς στο πάτωμα από μόνα τους και σπάνε. Σκεφτήκαμε να φύγουμε από αυτό το σπίτι αρκετές φορές, αλλά στη συνέχεια αρχίσαμε να το συνηθίζουμε", λέει ο Stef Harper.

Πρόσφατα στο σπίτι του αναδυόταν μια άσχημη μυρωδιά σάπιου κρέατος και δεν υπήρχε πουθενά η πηγή της . Ο Steph ειναι πεπεισμένος ότι στο σπίτι τους υπάρχει μια πύλη σε έναν άλλο κόσμο, πιθανώς στον κόσμο των πνευμάτων, από όπου προέρχονται όλα αυτά τα φαινόμενα.

"Το σπίτι χτίστηκε στη δεκαετία του '50 ή του '60 και ελέγχαμε τα ιστορικά αρχεία σε αυτό το μέρος και δεν βρήκαμε τίποτα το ασυνήθιστο ή παραφυσικό. Ωστόσο, στο μέρος υπάρχουν ερείπια παλιού κάστρου και κάποτε στο μέρος που ειναι το σπίτι μας,είχαν γίνει πολλές μάχες. "

Τα παιδιά του δεν τους φοβούνται πλέον τα ασυνήθιστα φαινόμενα και αυτό έχει γίνει μέρος της ζωής τους.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications