Μια παράξενη σχέση μεταξύ λευκών κουκουβάγιων, UFOs και εξωγήινων !!!

Οι κουκουβάγιες είναι συχνά φιλοξενούμενες σε θρίλερ και σε ταινίες τρόμου και η φράση "οι κουκουβάγιες δεν είναι αυτό που φαίνεται να είναι" είναι γνωστή ακόμη και από εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά Twin Peaks. Υπάρχει κάτι τρομακτικό στην εμφάνισή τους που οι συγγραφείς και οι σκηνοθέτες ταινιών έχουν παρατηρήσει εδώ και καιρό.

Και οι κουκουβάγιες με κάποιο παράξενο τρόπο συνδέονταν με τους εξωγήινους. Πολλοί που έχουν πέσει θύματα απαγωγής από εξωγήινους δήλωσαν ότι είδαν κουκουβάγιες και ότι ίσως η αληθινή εικόνα των εξωγήινων ήταν διανοητικά "κρυμμένη" πίσω από τις εικόνα των κουκουβάγιων.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες μάρτυρες συνάντησαν κουκουβάγιες σε πολύ ασυνήθιστα περιστατικά, και υπάρχουν πολλές τρομακτικές ιστορίες με λευκές κουκουβάγιες...Παρακάτω ειναι τρεις από αυτές .

Μια γυναικά κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε πρόσφατα πως κάτι παρόμοιο συνέβη και σε αυτήν και στους φίλους της πριν από 4 χρόνια. Αυτή, μαζί με έναν συγκάτοικο της και έναν στενό φίλο της,σε μια δασικής περιοχής κοντά σε μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική γραμμή στις 7 το απόγευμα:

Μας αρέσει να εξερευνήσουμε διάφορα εγκαταλελειμμένα μέρη κοντά στην πόλη μας και αυτό δεν ήταν νέο για εμάς. Ήμασταν 5 μίλια από την πόλη ανάμεσα στα δέντρα και περπατούσαμε σε ένα μονοπάτι, το οποίο γινόταν όλο και πιο σκοτεινό και αυτή τη φορά ξεχάσαμε να πάρουμε το φακό.

Ξαφνικά, ήμουν συγκλονισμένη από μια περίεργη αίσθηση ναυτίας. Κοίταξα τους φίλους μου και από την εμφάνισή τους ήταν σαφές ότι και αυτοί δεν ένιωθαν καλά. Σταματήσαμε και τους είπα "Ας επιστρέψουμε πίσω", και συμφωνήσαμε.

Φοβόμασταν από αυτή την ξαφνική αίσθηση και στους τρεις ταυτόχρονα. Ήταν ένα αίσθημα έντονου φόβου, σαν να ήταν κάτι κοντά που θα έπρεπε να φοβόμαστε. Και τότε ακούστηκε πολύ δυνατός ήχος όχι μακριά από μας και όταν γυρίσαμε είδαμε πως ένα πολύ μεγάλο πουλί, παρόμοιο με μια κουκουβάγια,που στην συνεχεία πέταξε χαμηλά από πάνω μας.

Πετούσε εντελώς αθόρυβα, με αργές κινήσεις στα φτερά της και εξαφανίστηκε πίσω από τα δέντρα. Μετά από αυτό, αρχίσαμε να περπατάμε γρήγορα πίσω κατά μήκος του μονοπατιού,αλλα πάλι ακούσαμε περίεργο ήχο . Σαν κάτι να έτρεχε πίσω από τα δέντρα και ακούγαμε τα βήματα του στα μικρά κλαδιά.

Κάποια στιγμή, ο φίλος μου και εγώ κοιτάξαμε πίσω και παρατηρήσαμε πώς πίσω από ένα δέντρο κοντά μας υπήρχε μια λευκή ανθρωποειδές σιλουέτα. Και οι δύο παρατηρήσουμε το στρογγυλό του πρόσωπο και ήταν τόσο τρομακτικό πριν εξαφανιστεί πίσω από τα δεντρά. Ο συγκάτοικος μας κοίταξε με δυσπιστία, δεν είδε αυτό το πλάσμα, αλλά φοβόταν σαν εμάς. Τότε του είπα ότι πρέπει να τρέξουμε γρήγορα στο σπίτι, κάτι που κάναμε.

Έχω πει αυτήν την ιστορία σε πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά κανείς δεν με πίστευε, λένε ότι ήταν και μόνο μια κουκουβάγια. Αλλά ξέρω ότι δεν ηταν κουκουβάγια, ήταν προφανές ότι δεν ήταν ένα πουλί. Δυστυχώς, λόγω του σκοταδιού, δεν είδα καλα το πρόσωπό του, απλά θυμάμαι ότι ήταν εντελώς λευκό. Σε ύψος ήταν όπως ενός ανθρώπου. "

Λευκές κουκουβάγιες και μια παράξενη πληγή στο λαιμό
Περίπου 10 χρόνια πριν, μαζί με τη φίλη μου, ήμουν στο αυτοκίνητο. Ξαφνικά στη μέση του δρόμου είδα από μακριά μια μεγάλη λευκή κουκουβάγια που καθόταν. Άρχισα να αποσβήνω τους προβολείς για να τρομάξει και να πετάξει μακριά, αλλά κοίταξε το αυτοκίνητό και δεν κουνήθηκε από την θέση της.

Αποφάσισα να ελαττώσω ταχύτητα και να περάσω διπλά της.
Και όταν άρχισε να πλησιάζουμε πιο κοντά, είδαμε ότι δεν υπήρχε λευκή κουκουβάγια στο δρόμο, αλλά κάτι άλλο λευκό, προφανώς ανθρωποειδές με άκρα και ώμους που είχε κλείσει όλο το δρόμο. Η φίλη μου και εγώ πάθαμε σοκ, "Τι είναι αυτό εξωγήινος ;" - φώναξε η φίλη μου.

Αλλά όταν έφτασα ακόμα πιο κοντά, όλα αυτά με κάποιο ακατανόητο τρόπο μετατράπηκαν ξανά σε κουκουβάγια ή μάλλον σε δύο κουκουβάγιες, μια κουκουβάγια καθόταν στη μέση του δρόμου και η άλλη ήταν νεκρή δίπλα. Η ζωντανή κουκουβάγια απλώνει τα φτερά της σε μια απειλητική στάση προς το αυτοκίνητο.

Για να περάσω χωρίς να την πατήσω, αναγκάστηκα να βγάλω το μισό αυτοκίνητο έξω από το δρόμο, ουσιαστικά το χορτάρι.

Σκεπτόμενος μετά βρίσκω σε όλη αυτή την ιστορία πιο παράξενη από όσο "φαινόταν". Πρώτον, στην περιοχή μας είναι πολύ σπάνιο να δει κανείς μια λευκή κουκουβάγια, και δύο ταυτόχρονα.Δεύτερον, είναι αδύνατο να εξηγήσουμε τη μετατροπή μιας κουκουβάγιας σε ένα αλλόκοτο ον και στη συνέχεια σε δύο κουκουβάγιες, είδα καθαρά ανθρωποειδές.

Τρίτον, ακόμη και αν εξηγήσουμε όλα αυτά με τη φράση "φαινόταν" σαν "ανθρωποειδές" η κουκουβάγιας με τα φτερά της που θα τα είχε ανοίξει, εξακολουθεί να μην ειναι λογικό,πώς η κουκουβάγια θα μπορούσε να επεκταθεί σε ολόκληρο το πλάτος του δρόμου, όπως έκανε το σώμα του ανθρωποειδούς.

Αυτή η ιστορία έχει μια συνέχεια.
Τρεις εβδομάδες μετά από αυτό το περιστατικό ταξίδευα στον ίδιο δρόμο και στην ίδια περιοχή και το παράθυρο μου ήταν ανοιχτό. Και σε κάποιο σημείο, μια μεγάλη λευκή κουκουβάγια πέταξε από ένα κλαδί δέντρου πολύ κοντά στο παράθυρό μου λίγο ακόμα και θα ακουμπούσε το αυτοκίνητο.Λίγες μέρες μετά δεν ένιωθα καλά. Ένα βράδυ που γύρισα από τη δουλειά ο λαιμός μου πονούσε και όταν κοίταξα στον καθρέφτη, είδα μια μικρή πληγή στο πίσω μέρος του λαιμού.

Ήταν σε στρογγυλό σχήμα και φαινόταν βαθύ, χωρίς αιμορραγία ή φλεγμονή. Όταν το έδειξα στη μαμά μου τρομοκρατήθηκε και αμέσως είπε ότι έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Αλλά όταν και οι δύο φτάσαμε στο νοσοκομείο και ο γιατρός με εξέτασε, δεν βρήκε τίποτα στο λαιμό του.

Όταν άρχισα να επιμένω ότι υπήρχε μια πληγή, ο γιατρός με κοίταξε σαν να ήμουν τρελός, και είπε ότι εάν υπήρχε πραγματικά μια πληγή, τότε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε να είχε επουλωθεί. Ωστόσο, και η μητέρα μου και εγώ την είδαμε. Μετά από αυτό, με τα χρόνια που ακολούθησαν έγινε συνήθεια για μένα να ελέγχω τον λαιμό μου κάθε πρωί.

Λεύκες κουκουβάγιες και UFO
"Τρεις φίλους μου και μια φίλη μου γυρίζαμε από μια εκδήλωση, και έπρεπε να πάμε την φίλη μου στο σπίτι της,εγώ οδήγησα και ένας ηταν στο μπροστινό κάθισμα, οι άλλοι δύο φίλοι και η κοπέλα ήταν στο πίσω κάθισμα.

Ξαφνικά ο φίλος μου από το μπροστινό κάθισμα και εγώ παρατήρησα ταυτόχρονα ένα λαμπρό μπλε φως στο νυχτερινό ουρανό,κάποιο αντικείμενο που ηταν σαν κρυμμένο σε σύννεφα,και ήταν αδύνατο να δούμε το σχήμα του.

Το αντικείμενο εξαφανίστηκε και δεν το είπαμε στους άλλους μέχρι που φτάσαμε στο σπίτι του κοριτσιού. Στη συνέχεια γυρίζοντας πίσω κοντά στο σημείο που είχαμε δει το φως ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά μια μεγάλη λευκή κουκουβάγια.

Για μερικά δευτερόλεπτα η κουκουβάγια πετούσε πολύ χαμηλά στο δρόμο παράλληλα με το αυτοκίνητό μας και ήταν τόσο κοντά που μπορούσαμε να την να φτάσουμε και να την αγγίξουμε. Στη συνέχεια πέταξε μακριά, αλλά μετά από ένα μίλι δεύτερη λευκή κουκουβάγια άγνωστο αν ηταν η ίδια, εμφανίστηκε ξαφνικά και πετούσε επίσης χαμηλά πάνω από το δρόμο και παράλληλα με το αυτοκίνητό μας.

Όταν η λευκή κουκουβάγια εμφανίστηκε για δεύτερη φορά, όλοι στο αυτοκίνητό δεν μπορούσαν πλέον να συγκρατούν τον φόβο τους και ζήτησαν να σταματήσω ώστε να απομακρυνθεί η κουκουβάγια. Και όταν σταμάτησα, είδα πάλι το ίδιο παράξενο μπλε φως στον ουρανό. "

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications