Οδύνη στην κηδεία της 29χρονης λεχώνας από την Κατερίνη – «Ήξεραν πως ήταν αλλεργική» λένε οι συγγενείς της

Μέσα σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα κηδεύτηκε η 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι οδήγησαν την άτυχη Άννα στην τελευταία της κατοικία. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της αδικοχαμένης 29χρονης, που πλέον καλείται να μεγαλώσει μόνος του το μωρό.

Οι στενοί συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Η κοπέλα μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό ο οποίος έγινε με καισαρική τη προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ. Έχει δηλώσει και είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα στον ιατρικό της φάκελο ότι έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση.

Βγήκε από το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στον θάλαμο, συνομίλησε με τους γονείς της. Ήταν μέσα στη χαρά για το γεγονός ότι έγινε μητέρα. Αργότερα μια νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο να της χορηγήσει αντιβίωση» είπε ο θείος της 29χρονης στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, «μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα η κοπέλα παρουσίασε σπασμούς, φώναζε πονάω, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Διέκοψαν αμέσως την αντιβίωση και κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από μιάμιση με δύο ώρες.

Καταλαβαίνετε όμως ότι η ζημιά είχε γίνει. Το κορίτσι νοσηλεύτηκε μέχρι την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Κατερίνης και εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου κατέληξε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications