«Μπαλώματα» και κακοτεχνίες σε δρόμους της Κοζάνης

Το μεγάλο πρόβλημα της ασφαλτόστρωσης σε πολλές περιοχές της χώρας αποδεικνύουν φωτογραφίες που από την περιοχή της Κοζάνης.

Όπως αναφέρει το kozanlife.gr κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφίες με την αποκατάσταση του οδοστρώματος στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών που δείχνουν αδιανόητες κακοτεχνίες.

«Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κάτοικος της περιοχής.

«Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα.

Όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, θα γίνουν καινούριες λακκούβες. Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας» συνέχισε ο ίδιος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications