Η Μέρκελ σκόνταψε και έπεσε ενώ ανέβαινε στη σκηνή - Βίντεο

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ σκόνταψε και έχασε την ισορροπία της, ενώ ανέβαινε στη σκηνή για να εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Βερολίνο.

Ένα μικρό ατύχημα, χωρίς περαιτέρω συνέπειες, είχε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ενώ ανέβαινε στη σκηνή, προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία σε εκπροσώπους τους εμπορίου και της βιομηχανίας, την Τετάρτη, στο Βερολίνο.

Η κ. Μέρκελ σκόνταψε και έπεσε προς στιγμήν.

Ακολούθως, πάντως, αστειεύτηκε, λέγοντας πως την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσει τα σκαλοπάτια.

«Δεν είχα προσέξει τα σκαλοπάτια, την επόμενη φορά θα τα χρησιμοποιήσω. Σίγουρα θα κατέβω από εκεί», σημείωσε σύμφωνα με το sbs.com.au.

Το καλοκαίρι είχαν εκφραστεί ανησυχίες για την υγεία της κ. Μέρκελ, καθώς η καγκελάριος της Γερμανίας εμφανίστηκε επανειλημμένα να τρέμει μπροστά στις κάμερες, με την ίδια να αποδίδει το τρέμουλο στη ζέστη και να σημειώνει ότι είναι καλά στην υγεία της.

Τον Οκτώβριο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Πίτερ Αλτμάιερ είχε σκοντάψει και έπεσε από τη σκηνή μετά από ομιλία του και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο, καθώς – σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης – είχε χάσει για λίγο τις αισθήσεις του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications