«Μετανάστης» κάνει λίμπα τα ποτά σε supermarket   - Βίντεο

Γυαλιά - καρφιά έκανε το διάδρομο με τα οινοπνευματώδη ποτά ένας μετανάστης σε σουπερμάρκετ στη γερμανική πόλη Νορντχάουσεν, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος φαίνεται ο μετανάστης, που πρόσφατα είχε αιτηθεί ασύλου στη Γερμανία, να αναποδογυρίζει δεκάδες μπουκάλια σε κατάστημα τροφίμων στο Νορντχάουσεν, στη Θουριγγία της Γερμανίας, την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου.

Πολύ γρήγορα, έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους του καταστήματος που ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στους γιατρούς, σύμφωνα με τη σχετική αναφορά της τοπικής αστυνομίας.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 24χρονο άντρα στη συγκεκριμένη πράξη παραμένουν άγνωστοι, με την αστυνομική υπηρεσία του Νορντχάουσεν να έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο 24χρονος μετανάστης, υπεύθυνος για το βανδαλισμό στο σουπερμάρκετ, πρόσφατα είχε υποβάλει αίτημα χορήγησης ασύλου στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ενας βρωμομουσουλμάνος είναι και κατέστρεψε τα αλκοολούχα ποτά. Τι βλακείες είναι αυτές ότι η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα του δράστη;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications