«Παράξενα» πράγματα που βλέπουμε στο Matrix σας

Οι περισσότεροι λειτουργούν εντελώς μηχανικά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα εκτός απο αυτά που τους έμαθαν, και πρέπει να σπουδάσουν για να μάθουν να κάνουν κάτι,η να το δουν από άλλου, δεν ειναι μονο αυτό όμως, τα εξής παράλογα που εχει η πλειοψηφία:

Ότι έχουν ένα συγκεκριμένο ηλίθιο και δουλικό τρόπο σκέψης σαν να έχουν βγει από το ίδιο εργοστάσιο, με καθωσπρεπισμούς και υποκρισία όσο δεν πάει. Και αν δεν είσαι σαν αυτούς δηλαδή να πέσεις στο επίπεδο τους σε αντιπαθούν κιόλας!

Ότι λειτουργούν ως αγέλη, αρκούν 2-3 λύκοι για να κατευθύνουν 500 πρόβατα (σαν προβατα για σφαγή), έτσι και στο ίντερνετ τους οδηγούν σε ιστοσελίδες λύκων, γιαυτό ο όχλος στην πλειοψηφία του αντί να μάθει έγινε ακόμα χειρότερος και εντελώς αμόρφωτος στην εποχή του internet ότι ξέρει για το κόσμο, την ιστορία, θέματα υγείας,επιστήμης, κτλ κτλ ειναι από τα μαρξιστικά σχολεία και "έγκυρες πήγες" των αφεντικών των λύκων. Όπως τα οδηγούν και στα κόμματα τους, το δε επίπεδο του έπεσε, αν ηταν στο 80% έπεσε στο 10% μέσα σε 6-7 χρονιά . Τους λύκους τους είδα πρώτη φορά στο ίντερνετ το 2014 από την αφύσικη συμπεριφορά τους και να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες ακόμα και με σχόλια.

Επίσης έχει την τάση να ακολουθάει διάφορους μονο και μονο γιατί έχουν τίτλους, δεν πειράζει αν ειναι εντελώς ηλίθιος η το μεγαλύτερο άθλιο υποκείμενο της κοινωνίας, άπαξ και του έδωσαν πτυχία έχει κύρος!θεωρούν ότι κάποιος που έχει πτυχία και έχει σπουδάσει στο εξωτερικό πχ ότι ειναι κάποιος μεγάλος ειδικός και έξυπνος!! και αν ηταν σωστά τα σχολεία μονο 1 στους 100 θα είχε πτυχίο! ειδικά αυτη την εποχή που γέμισε ο τόπος άτομα μειωμένης νοημοσύνης, πριν 80-100 χρονιά ηταν πολύ πιο έξυπνοι γιαυτό από τοτε ειναι και όλες οι εφευρέσεις. Και δεν έκαναν εφευρέσεις γιατί τις είχαν σπουδάσει(!) πως θα σπουδάσουν κάτι που δεν είχε ανακαλυφθεί καν?

Ο άλλος ο σούπερ "ερευνητής" που εμφανίζεται ως ειδικός επι πάντως, με σπουδές στην Αγγλία όπως γράφει και διάφορες σάλτσες,και έγραφε και στο hellenic nexus,μισές αλήθειες γιαυτό δεν έμαθα τίποτα όταν το αγόραζα κάποτε στα 17 μου, μισές αλήθειες ανάμεικτες με ψέμματα λένε και πολλοι άλλοι ώστε να φαίνονται ότι δεν ειναι του συστήματος, αυτός ο τυπος εκεί που δεν μπορούσε να μάθει ούτε τα βασικά να φτιάξει το άθλιο blog του, (μεγα επιστήμη που πρέπει να το σπουδάσεις!) εμφανίζεται ως ειδικός για θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης σε βίντεο και μάζεψε μέσα σε λίγο διάστημα χιλιάδες ακολούθους! πως γίνεται αυτό? γίνεται είπαμε αρκούν 2-3 λύκοι, επίσης πάντα λέει μισές αλήθειες ως ένα όριο και σύμφωνα με το καθεστώς. Πως γίνεται κάποιος που δεν μπορεί να μάθει ούτε τα βασικά από κωδικά HTML να εμφανίζεται ως ειδικός επί πάντως και να λέει τις ίδιες ηλιθιότητες που λέει και κάποιος τυχαίος γείτονα σας χωρίς πτυχία και τίτλους? όταν κάποιος ειναι ευφυής ειναι παντού ακομα και σε αυτά που δεν σπούδασε καν!

Όπως πολλοί Νεοέλληνες που εμφανίζονται ως απόγονοι αρχαίων με ελληνικές σημαίες, και όλα τα post ειναι copy paste, και δεν λέτε τίποτα νέο αφού αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια τόσα χρονιά. Και εχουν την πιπίλα μόνιμος εμείς οι Έλληνες και εμείς οι Έλληνες σαν ειναι ειναι όλοι στην Ελλάδα απόγονοι αρχαίων απευθείας παιδιά της Θεάς Αθηνάς! και κανουν τον όχλο δογματικό με την Ελλάδα λες και ειναι ομάδα ποδοσφαίρου.

Μονό που υπάρχουν πολλά στοιχειά που αναιρούν αυτήν την ηλιθιότητα αρχή γενόμενης της ίδιας την πραγματικότητας, τοσο φυλετικά όσο και στο χαρακτήρα πολλών νεοελλήνων, εκτός ότι όλα τα εγκληματικά στοιχειά και οι αδίσταχτοι γενικά ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους... Ομοίως και όσοι χλευάζουν θέματα μυστικισμού μεταφυσικά κτλ(βλέπε παρακάτω) αλλα είπαμε τι να περιμένεις απο τον όχλο όταν δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα? και βγαίνει ο κάθε πρακτορας (γιατι μονο τέτοιοι βγαίνουν στην επιφάνεια) και ως "πατριώτης" και ως δηθεν γενετιστής και λέει ψέμματα για "καθαρό ελληνικό DNA"! και είχα μια φαγούρα γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ομάδα αίματος (των αρχαιων της Ευρώπης) γιατι πολλοι ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες, και πολλά άλλα, πάλι καλα που υπάρχουν οι "ειδικοί " γιατί ειμαι ανάπηρος στο μυαλό και δεν καταλαβαίνω και με "έσωσαν" από την "άγνοια" .

Άλλα ως συνήθως για να πάρεις με το μέρος τον όχλο πρέπει να του λες αυτά που θέλει να ακούσει, όπως γίνεται με γυναικες που ειναι εύκολα θύματα σε ύπουλους και πονηρούς με την κακή έννοια. Ο δαίμονας(έτσι ξέρετε το κακό) ειναι πονηρός οχι έξυπνος γιαυτό δεν υπάρχουν εφευρέτες από συγκεκριμένες ράτσες που ειναι γεμάτο και η Ελλάδα ο νοών νοείτω .

«Την ημέρα που η επιστήμη αρχίσει να μελετά τα μη-φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία από ό,τι σε όλες τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.» Nikola Tesla, ο αληθινός κόσμος ειναι πνευματικός και οχι υλιστικός(όπως ηταν παλιά), και έχει αλληλεπίδραση με τον υλικό κόσμο, το οτι δεν το βλέπετε δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει και τα ραδιοκύματα το ρεύμα κτλ υπάρχουν αλλα δεν τα βλέπετε . Γιαυτό οι λύκοι μονίμως χλευάζουν τα πάντα και έριξαν το κόσμο στο επίπεδο τους για να τον ελέγχουν όπως γίνεται ήδη,ο νοών νοείτω και πάλι, και δεν ειναι τυχαίο που η πρώτη τους δουλειά όταν έβαλαν χέρι στο ίντερνετ ηταν να εξαφανίσουν ολα τα ανεξάρτητα blog με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης μεταφυσικά κτλ, και να μαζέψουν τον όχλο σε δίκες "έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα από την τηλεόραση το είχαν κάνει ήδη μέχρι βόμβες έβαζαν στο Alter τότε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications